Wysłany: 2010-02-11, 13:30
Sorry, ale jak takie kozaki są to zamiast się wyzywać niech sobie dadzą po mordzie i będzie gut. Poza tym peja przegrał i to sromotnie z Tedem (czy jak to się tam odmienia).
dla mnie dobry diss to diss duze pe na piha-post scriptum(swieto zmarlych) ale zeby to dobrze obczaicz trzeba najpierw przesluchac diss piha na duze pe
Tych dissów między nimi to było sporo , akurat pod pierwszym linkiem jest opis:
pierwszy diss nagrał pig "prosto w twarz", duże pe odpowiedział kawałkiem "Koniec", potem piha "co!", pe odpowiedział kawałkiem "Post Scriptum" po paru godzinach, następnie pih "Nie wiesz co spotka cię jutro", a potem znowu po paru godzinach odpowiedź pe i to podwójna kawałkami "Errata do Post Scriptum" i "Jutro", na który pih już chyba nie odpowiedział. I ogólnie Pih jest najlepszym raperem w Polsce, a pe mu moze naskoczyć conajwyżej.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-05-14, 13:54
Killu napisał/a:
Poza tym peja przegrał i to sromotnie z Tedem (czy jak to się tam odmienia).
Phii ;) Nie lubię Peji,ale to co napisałeś to mija się z prawdą,bo dla Ciebie wygrał Tede,dla fanów Peji wygrał Peja,poza tym mają dać sobie po mordzie ? Przecież Tede nie jest tego zwolennikiem bo dał się pobić w Kołobrzegu.
Wszyskie dissy płomienia są dobre ;) i Peji na Żuroma.Co do Peji to jednak tym dissem Frajerhajt 9.12 pojechał Tedego całkowicie.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Prawda jest taka- Peja wprowadził rap do Polski, ale niestety to już nie ten sam Rysiu. A te dissy są strasznie żenujące, niech się spotakają dają sobie po mordzie a nie się kłócą jak dziecko o klocki, bo w głębi na pewno poszło o sławę, karierę i pieniądze.
polecam obejrzeć '8 milę', tam dopiero się wygrywa
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"