_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Panowie jak podajecie tytul to moglibyscie odrazu rzucajc tez linkami - byloby milo ;)
Właśnie
Odnośnie Waszki G, on mnie pokonał. Jak go obejrzałem pierwszy raz może parę lat temu - nie pamiętam kiedy dokładnie, naprawdę przez parę minut nie wiedziałem czy się śmiać, czy nie... taki kilkuminutowy zawias przed monitorem. Ale on i ci jego koledzy nieźle muszą mieć zryte banie
EDIT: Dopiero teraz zczaiłem, że to przeróbka :D Nawet.
Jak ja pierwszy raz zobaczyłem Waszke G, tzn. jego zajefajny teledysk, to wydawało mi się że ten teledysk sam w sobie to jakaś przeróbka (parodia). Ale jak sie okazało tak niestety nie jest.
Jasne ,że nie bo to jakieś tania kaukaska wersja disco-polo. Nie mówcie ,że to się wam podoba. Ja przy takim kawałku mógłbym się jedynie upić z żalu jakimś bimbrem a nie walczyć.
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-19, 12:37
Gdybym musiał wejść przy tej piosence na ring to bym musiał trochę się upić aby mieć ochotę do walki
Piosenka jest zajebista wy technomuły!
Zresztą i tak dla nas nigdy nie będzie mieć takiego znaczenia jak dla Mameda, bo większośc i tak nie rozumie co tam śpiewają a poza tym raczej nikt nie pochodzi z tego regionu o którym ona jest.