Wysłany: 2010-03-10, 12:43 Twoja piosenka na wejście do ringu XD
Jak w temacie, teoretyzując, że jesteście już (może jesteśmy) zawodowcami, i wchodzicie na jakąś super prestiżową galę sztuk walk, jak np. UFC, albo polskie KSW to jaką piosenkę byście wybrali podczas wejścia i tej prezentacji zawodnika? nie wiem jak to nazwać fachowo ale przecież wiecie o co mi chodzi
Ostatnio mnie dopadła taka rozkmina, wiem, że trochę za wcześnie żeby o tym myśleć no ale za marzenia sie nie płaci, nie?
U mnie to chyba fragment Metallica - Shoot Me Again, albo intro z Hallowed By The Name Iron Maiden. Zastanowiłbym się też nad fragmentem Odi Profanum Vulgus Kata, ale wersję instrumentalną, bez wokalu.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-03-13, 21:10
Ja chyba bym postawił na "Going to distance", albo "Funky polak- Pamiętaj"
No może puściłbym sobie "Dawaj na ring, Dawaj na ring, zaraz cie zniszczę.."
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
kilka moich propozycji
three 6 mafia- its a fight(Rocky)
fort minor- remember the name
survivor- eye of the tiger(Rocky)
roy jones jr. -cant be toughed
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy