Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-31, 18:23
Lucjusz1992 napisał/a:
Komaro napisał/a:
A o co chodziło w twoim 1 poście bo nie zrozumiałem jego sensu?
Utwór nawiązuje do tych zawodników (Braci Linke) więc doczepiłem się do tematu, z informacją o zawartości płyty DVD z nowej gali Iron Fist i ich udziale w niej.
Utwór jest o wiele starszy i stworzony jeszcze dużo wcześniej przed tą galą więc piszesz nie prawdę.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-01-31, 21:25
Cytat:
Utwór jest o wiele starszy i stworzony jeszcze dużo wcześniej przed tą galą więc piszesz nie prawdę.
Prawdopodobnie nadal nie zrozumiałeś o co chodzi w wypowiedzi. Jako, że owy utwór podany przez użytkownika Manian, nawiązuje do sylwetki Mariusza oraz Macieja Linke (a nie do gali!), podałem informacje dotyczącą występu owych zawodników na niej. Dlatego też wpisałem notkę: "Tak na uboczu, dodam..." co miało na celu ubarwić trochę temat (charakter informacyjny).
A zarzucanie komukolwiek wypisywania nie prawdy, nie jest na miejscu szczególnie jeżeli nie jest się do końca pewnym sensu oraz charakteru czytanych zdań!
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Jak dla mnie to i sie klaniac mozesz :) No raczej złego na mysli nic nie mial bo co zlego mogl myslec piszac, o zajebistej nutce? Ogłady jednak troche trzeba miec, a forum gdzie na ogol pojawiaja sie powazni ludzie znajacy sie na rzeczy chyba nie powinno byc obfite w wypowiedzi z wulgaryzmami nie wspominajac o tematach...
Na forum wejdzie 30+ lat gosc, ktory zamierza sie podzielic jakas wiedza badz tez samemu jej lyknac, a czyta tematy i posty dzieciarni, ktora co zdanie musi wykazac zajebistosc czegokolwiek takimi a nie innymi okresleniami.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-02-01, 16:36
Pimpek35 bardzo pozytywna i trafna uwaga. Kultura przede wszystkim! W razie jej braku: Ostrzeżenia...
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"