Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-31, 10:32
Mawashi napisał/a:
a jesteś adminem albo mod'em, że go upominasz
a do batmana to samo się tyczy
Na utrzymanie kultury na forum pracuja wszyscy urzytkownicy, a jak naciskal 'nowy temat' to dzial 'muzyka' byl 2cm wyzej, wiec jak ktos mu zwroci uwage to nastepnym razem na pewno bedzie pamietal.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-01-31, 11:11 Re: Zajebista nutka
Manian napisał/a:
zejsebista nuta chłopaków z Linke Gold Team
Tak na uboczu dodam, że 2 moich przyjaciół walczyło jakiś czas temu w Iron Fist 2009 z Braćmi Linke. Bilans 1:1 choć, walka przegrana była bardzo emocjonująca oraz stworzyła "niezłe widowisko" tylko ze względu na inicjatywę Janickiego (przeciwnik Macieja Linke). Sulecki zakończył walkę szybko (walczył z Mariuszem Linke; zresztą była to jego ostatnia walka), ze względu chęci uniknięcia większego kontaktu w parterze. Polecam obejrzeć całą galę (dostępną na DVD), ze względu na dość profesjonalny montaż (przyjemnie się ogląda) oraz ciekawe komentarze.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-31, 11:51 Re: Zajebista nutka
Lucjusz1992 napisał/a:
Manian napisał/a:
zejsebista nuta chłopaków z Linke Gold Team
Tak na uboczu dodam, że 2 moich przyjaciół walczyło jakiś czas temu w Iron Fist 2009 z Braćmi Linke. Bilans 1:1 choć, walka przegrana była bardzo emocjonująca oraz stworzyła "niezłe widowisko" tylko ze względu na inicjatywę Janickiego (przeciwnik Macieja Linke). Sulecki zakończył walkę szybko (walczył z Mariuszem Linke; zresztą była to jego ostatnia walka), ze względu chęci uniknięcia większego kontaktu w parterze. Polecam obejrzeć całą galę (dostępną na DVD), ze względu na dość profesjonalny montaż (przyjemnie się ogląda) oraz ciekawe komentarze.
Gdzie można te DVD dostać? Po za tym to nie jeden kawałek o Gold Team.
Wysłany: 2010-01-31, 12:51
Płyty oryginalne były rozdawane zawodnika darmowo, posiadam kopię owej "produkcji" więc nie wiem czy ktoś wrzucił ją na serwery, czy tez udostępnił na sprzedaż w jakimś serwisie aukcyjnym. Tu masz próbkę z owej płyty:
http://www.youtube.com/watch?v=9Xug7ihDhTM
Musisz szukać i się nie załamywać .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-31, 13:38
Lucjusz1992 napisał/a:
Płyty oryginalne były rozdawane zawodnika darmowo, posiadam kopię owej "produkcji" więc nie wiem czy ktoś wrzucił ją na serwery, czy tez udostępnił na sprzedaż w jakimś serwisie aukcyjnym. Tu masz próbkę z owej płyty:
http://www.youtube.com/watch?v=9Xug7ihDhTM
Musisz szukać i się nie załamywać .
To widziałem :P A o co chodziło w twoim 1 poście bo nie zrozumiałem jego sensu?
Wysłany: 2010-01-31, 17:50
Komaro napisał/a:
A o co chodziło w twoim 1 poście bo nie zrozumiałem jego sensu?
Utwór nawiązuje do tych zawodników (Braci Linke) więc doczepiłem się do tematu, z informacją o zawartości płyty DVD z nowej gali Iron Fist i ich udziale w niej.
Sun Tzu, "Sztuka wojny"