Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy dam radę zacząć ? :)
Autor Wiadomość
K90 

Wysłany: 2011-02-14, 22:42   Czy dam radę zacząć ? :)

Witam wszystkich :)
Już od paru miesięcy noszę się z zamiarem rozpoczęcia treningów MMA. Jako, że miałem drobne problemy z pracą nie mogłem pozwolić sobie na nie finansowa. Teraz jednak praca będzie i kasa też jednak jest problem :). Otóż: pracować będę na stacji benzynowej (24/48, raz na 7-19, potem 19-7 i 2 dni wolne) i w tej sytuacji chciałem się zapytać czy jest sens zapisywać się do Was ? czy będę wstanie ogarniać treningi, czy nie ma sensu jeśli będę mógł się pojawiać maks 3 dni w tygodniu i zazwyczaj po 19 (w weekendy nie prowadzicie zajęć, poza tym mam studia co drugi tydzień).
Druga sprawa to taka, że nic nie trenowałem w przeszłości, poza rekreacyjną siłownią i jazdą na rowerze. Nie wiem jak będzie z wydolnością. Obecnie planuję zrzucać wagę. Ważę ok. 95kg przy wzroście ok. 180. Nie jestem na szczęście grubasem jednak, trochę poszło mi fatu tam gdzie nie trzeba (najgorzej brzuch). Co mi radzicie Panowie?
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2011-02-15, 02:42   

Treningi są też rano.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Kary 

Wysłany: 2011-02-15, 16:31   

Tak jak Trener mówi jest opcja żeby trenować rano , można też wieczorem i po prostu starać się to wszystko zgrać jak możesz to wieczór jak nie to rano

Odpowiedz do tematu