Wysłany: 2011-02-14, 22:42 Czy dam radę zacząć ? :)
Witam wszystkich :)
Już od paru miesięcy noszę się z zamiarem rozpoczęcia treningów MMA. Jako, że miałem drobne problemy z pracą nie mogłem pozwolić sobie na nie finansowa. Teraz jednak praca będzie i kasa też jednak jest problem :). Otóż: pracować będę na stacji benzynowej (24/48, raz na 7-19, potem 19-7 i 2 dni wolne) i w tej sytuacji chciałem się zapytać czy jest sens zapisywać się do Was ? czy będę wstanie ogarniać treningi, czy nie ma sensu jeśli będę mógł się pojawiać maks 3 dni w tygodniu i zazwyczaj po 19 (w weekendy nie prowadzicie zajęć, poza tym mam studia co drugi tydzień).
Druga sprawa to taka, że nic nie trenowałem w przeszłości, poza rekreacyjną siłownią i jazdą na rowerze. Nie wiem jak będzie z wydolnością. Obecnie planuję zrzucać wagę. Ważę ok. 95kg przy wzroście ok. 180. Nie jestem na szczęście grubasem jednak, trochę poszło mi fatu tam gdzie nie trzeba (najgorzej brzuch). Co mi radzicie Panowie?
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.