Wysłany: 2009-10-07, 08:01 ekipa jadaca na shooto - Sochaczew
-50zl wpisowego
-badania lekarskie
-ochraniacze na piszczela
-nakolanniki
-ochraniacz na krocze
-szczeka
-ubezbieczenie ? (nie wiem)
25zl nocleg w Paprotni kosztuje zarezerwowalem 10 miejsc bo nie wiem nawet dokladnie kto jedzie wiec bedzie fajnie jak szybko bedziecie dawac znac.
Kazdy klub musi dac minimum jednego sedziego, ktory musi byc na szkoleniu (szkolenie chyba jest wieczorem dzien wczesniej).
Pisac kto potrzebuje nocleg.
pozdro
[ Dodano: 2009-10-07, 09:07 ]
miejscowosci Paprotnia w samym tylko mazowieckim wojewodztwie sa trzy wiec ta wlasciwa jest oddalona od Sochaczewa jakies 10-13 km.
pozdro
[ Dodano: 2009-10-07, 09:17 ]
z Andrzejem jedzie chyba Mateusz i Karol z Markiem jedzie Bogdan, Jarek(jeszcze nie jest pewne) i ja nie wiem co z Grzeskiem - ponoc jedzie kto tam jeszcze jedzie ?
pozdro
_________________ just for fun
xyz Gość
Wysłany: 2009-10-07, 10:54 sochaczew
Z tego co mówił Paweł, zgłoszone jest 9 osób. Proponuję dzisiaj po treningu średniozaawansowanej grupy a przed zaawansowaną dogadać szczególy.
666 Gość
Wysłany: 2009-10-07, 11:00 sochaczew grappling
Orientujecie się Panowie, czy w grapplingu wymagany jest suspensor, czy dopuszczają bez ?
Gość
Wysłany: 2009-10-07, 11:14
lepiej miec niz jak by potem mieli nie dopuscic :-)
taa 9 osob najprawdopodobniej jedzie
"Wszystkich zawodników obowiązuje ochraniacz szczęki oraz suspensorium. Zawodnicy w klasie C winni dodatkowo posiadać nagolenniki oraz nakolanniki. Wszystkich obowiązują aktualne badania od lekarza sportowego."
Chciałem być cfany i poczytać jakie są zasady w kat. D (skrętówki, nożyce, suplesy i takie tam) z jakichś oficjalnych angielskojęzycznych źródeł. Okazało się, że chyba tylko u nas kategoria D to sam grappling, normalnie (np w Japonii) kategoria D to amatorskie MMA bez uderzeń w parterze i kolan w stójce...
Czyli zasady będą narzucone przez organizatorów.
Pozdro
[ Dodano: 2009-10-11, 01:54 ]
Wyniki:
Grappling:
Andrzej 3ci -70kg
Marek 1wszy -83kg
ja 2gi -83kg
Dodatkowo Tomek dostał wyróżnienie dla najlepszego zawodnika tej edycji ( 3 z 4 walk skończył przed czasem).
Mi się podobało, bardzo dobrze działaliśmy jako drużyna, wielkie dzięki dla wszystkich.
Moje osobiste odczucia opisze jak ktoś mnie zapyta na treningu.
Adam Gość
Wysłany: 2009-10-11, 11:03
[quote="Adam_!"]
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2009-10-11, 01:54[/i] ][/size]
Wyniki:
Grappling:
Andrzej 3ci -70kg
Marek 1wszy -83kg
ja 2gi -83kg
Dodatkowo Tomek dostał wyróżnienie dla najlepszego zawodnika tej edycji ( 3 z 4 walk skończył przed czasem).
Mi się podobało, bardzo dobrze działaliśmy jako drużyna, wielkie dzięki dla wszystkich.
Moje osobiste odczucia opisze jak ktoś mnie zapyta na treningu.[/quote]
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-10-11, 12:48
Sorry, że wam zaśmiecam chłopaki, ale jak możecie zlookajcie może jeden z was walczył z nim
a ja troche z innej beczki; mamy jakies filmiki z naszych walk ? slyszalem ze ponoc moja
ktos tam nagrywal finalowa jest cos jeszcze, moze ktos wrzuci ja na rapidshare thx
PS.
Prawie wszystkie walki nagrywał koleś od organizatorów, z tego co wiem jak się skontaktujemy z Sochaczewem to nam wyślą :) poza tym było też kilku fotografów więc fotki powinny się pokazać
gopher Gość
Wysłany: 2009-10-11, 19:38
jakies dwa pikselki czerwony i niebieski widac jak sie kulaja ;-)