jak to jest z rozpoczeciem treningow ?
ile maja najmlodsi a ile najstarsi zaczynajacy u was treningi lat ?
jakie sa koszty ?
i wiele innych pytan ale to zaraz:P:D
AciD Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2009 Posty: 49
Wysłany: 2009-03-26, 14:33
1. Przychodzisz i mowisz ze chcesz terenowac.
2. nikt chyba nie prowadzi takich statystyk, ale duzy rozrzut jest
3. 120/miesiac za bjj+mma+boks
+ wpisowe 50zl
Na ogol wszystko 80/90+ w tym momencie. Osobiscie mam 40 zl/miesiac.
Przed rozpoczeciem treningow nie ma sie co stresowac (sam sie stresowalem) :D
Wpadasz, mowisz co i jak (chcialbys sie zapisac i dowiedziec sie co i jak), a nastepnie rozpoczynasz 1 trening. U nas akurat sensei zawsze pyta o doswiadczenie w SW i urazy wczesniejsze.
AciD Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2009 Posty: 49
Wysłany: 2009-03-26, 17:14
Pimpek35 napisał/a:
Na ogol wszystko 80/90+ w tym momencie. Osobiscie mam 40 zl/miesiac.
Przed rozpoczeciem treningow nie ma sie co stresowac (sam sie stresowalem) :D
Wpadasz, mowisz co i jak (chcialbys sie zapisac i dowiedziec sie co i jak), a nastepnie rozpoczynasz 1 trening. U nas akurat sensei zawsze pyta o doswiadczenie w SW i urazy wczesniejsze.
Witam
Chciałbym zacząć trenować bjj a jak bedzie czas zapał i talent to może boks i pod mma.(na początku zapał duży ale zobaczymy jak to będzie). trenowałem krav mage jeden rok czyli nic nie umiem:P nie będe za dużo mówił czemu przestałem po prostu otworzyłem oczy i ładne reklamy to nie wszystko chociaż szacunek to trenera mam wielki bo stara się jak może(doświadczenie też ma) ale to sprawa systemu bardziej. Po prostu mi to nie odpowiada. Wszędzie w necie polecają sarmatie(bjj) i piszą że dużo można się nauczyć(a na tym mi zależy i nie lubię siedzieć w domu). Z sprzętu mam jakieś marne ochraniacze na piszczele, na krocze:P i rękawice 16(podczas kupowania rok temu nie znałem się i są za duże) i łapki od mma everlasta ale też kiepskie. Chciałbym zacząć trenować i tu mam parę pytań. Czy jest tam dla mnie miejsce? :) Czy jak przyjdę w połowie miesiąca to nie bedzie problemu czy lepiej od czerwca zacząć?( chciałbym teraz ale matury do 13 maja mam) W jaki dzień najlepiej przyjść i na która? Jaki jest koszt za samo bjj?(chce poznać sekcje zobaczyć co i jak wtedy zacznę myśleć co dalej) co ze sobą mam brać? I jeszcze jedno pytanie jak z Gdańska głównego(albo Pruszcza bo tam mieszkam) najlepiej się dostać chodzi mi o dojazd(moje google gryzie więc ciężko poszukać) oby w miarę tanio było bo i tak na treningi muszę w wakacje pracować(żeby coś osiągnąć trzeba zapier..)?
Dziękuje za czas i odpowiedzi
Pozdrawiam