Witam bardzo serdecznie, chcialbym zapisac sie na treningi do Waszego klubu i mam w związku z tym kilka pytań.
1.Najwazniejsze, jakis rok temu mialem operacje przepukliny pachwinowej,czy nie jest to jakims przeciwwskazaniem do treningu? Czy spotkał się Pan jako trener z ludźmi którzy po przejsciu takiej operacji trenowali dalej?
2.Jakie badania lekarskie mam wykonać?
3.Kiedy będzie najbliższy termin w jakim mozna dokonac zapisu,jak podejrzewam w wakacje będzie przerwa?
Pozdrawiam
1.Najwazniejsze, jakis rok temu mialem operacje przepukliny pachwinowej,czy nie jest to jakims przeciwwskazaniem do treningu? Czy spotkał się Pan jako trener z ludźmi którzy po przejsciu takiej operacji trenowali dalej?
Ja przeszedłem taką operację i na treningach nie czułem jej skutków. Natomiast sugerowałbym Ci wzmocnienie mięśni brzucha , zwłaszcza dolnego odcinka. http://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html - wg mnie rewelacyjna metoda.