Wysłany: 2010-05-09, 20:21 Rozpoczęcie treningów w grupie początkującej maj/czerwiec ?
Witam Wszystkich
Pytanie w sumie do Boruty. Czy jest jakaś grupa początkująca do której można dołączyć teraz, a nie we wrześniu? Chciałbym trenować w LO przy ulicy Osiek na Starówce w godz. popołudniowych, a najlepiej wieczornych. Może będziecie mieli wakacyjne treningi dla niecierpliwych... Proszę o podanie ceny i ilości treningów w tygodniu. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrowienia dla wszystkich Sarmatów.
_________________ "Gdy prędkość rwącego nurtu staje się tak wielka, iż woda może przenosić kamienie, widać siłę impetu. Gdy szybkość lotu sokoła jest taka, że może on uderzyć i zabić ofiarę, widać potęgę dokładności. Podobnie jest z dobrymi wojownikami." Sun Tzu
Nie chciałbym rozpoczynać nowego tematu więc dołączę się tutaj. Interesują mnie treningi w Starówce w Gdańsku. Jak to będzie wyglądać we wrześniu. Chodzi mi o to kto prowadzi (Łukasz z Marcinem)? Ile razy w tygodniu będą i co? w grafiku widziałem poniedziałek i środa bjj a w piątek mma. Czy to pozostanie bez zmian? I jeszcze jedno kluczowe pytanie i w sumie najważniejsze jaki jest koszt treningu? Pytam ponieważ nie wiem czy mogę sobie na to pozwolić teraz trenuję muay thai 2-3 razy w tyg a chciałbym to uzupełnić parterem. Nie wiem jednak czy będzie mnie na to stać. w jakich są granicach koszty treningu?(Są zniżki dla studentów? :P )
Ciągle wszyscy te same pytania zadają ale mnie interesuję czy nic się nie zmieni. Jeżeli odp nie mają być widoczne na forum to proszę odp na mail yaoltoja@wp.pl
Z góry dziękuje za odp.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Dziękuje bardzo będę czekał na wszelkie informacje.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy