witam mam kilka pytan dotyczacych treningow??? jakie sa koszta uczęszczania na treningi grupy poczatkujacej?
120zl/miesiacznie
_________________ Pozdrawiam Marcin
Gość
Wysłany: 2010-01-19, 16:29
Mogę zacząć treningi od 15 lutego bo wtedy dopiero bede w gdansku na dluzszy okres, przy czym chcialbym zaznaczyc że mam 21 lat i nie trenowalem nic, jestem zielony w tych sprawach czy lepiej zaczac od wrzesnia z nową grupą początkujących?
Mogę zacząć treningi od 15 lutego bo wtedy dopiero bede w gdansku na dluzszy okres, przy czym chcialbym zaznaczyc że mam 21 lat i nie trenowalem nic, jestem zielony w tych sprawach czy lepiej zaczac od wrzesnia z nową grupą początkujących?
ja też jestem w podobnej sytuacji- zacząć mogę dopiero w połowie lutego i też nie mam doświadczenia, więc nie będziesz sam ;) jak chcesz mozemy sie nawet zgadać
Gość Gość
Wysłany: 2010-02-28, 21:29 Koszt
Witam.
Czy koszt uczestnictwa w treningach samego boksu również wynosi 120zł?
Gość
Wysłany: 2010-02-28, 22:49
Z tego co się orientuje to płacisz 120 niezależnie czy będziesz na wszystkich treningach, czy na wybranych.
witam,
Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi, czy na starówce w Gdańsku odbywają się treningi grupy początkującej czy zaawansowanej? Chciałem zacząć i nie ukrywam, że tam byłoby mi najbliżej (blisko pracuje).
Pozdrawiam Kamil