Witam , czy godziny treningów są już ostateczne?Nie dało by się przesunąć tych o 17:30 na 17:00 i tych o 18:30 najlepiej na 17:30 ?
Pozdrawiam - Dojeżdżający
Do gdanska mam 40 km . We wtorki i czwartki jestem zmuszony spac w pracy w pozostale dni czekam ponad 2h na autobus a ze wstaje przed 6 nie mam nawet czasu na jakas tam regeneracje :) No coz widocznie jakos bede musial to przebolec.
Pozdrawiam
Szkoda, że są ostateczne, ponieważ mam mniej-więcej ten sam problem, co kolega powyżej. Tyle, że nie z powodu dojazdów, a z powodu zajęć na uczelni.
Czy byłaby możliwość zorganizowania jakichś "indywidualnych" treningów w wyższej cenie i dla o wiele mniejszej grupy takich właśnie, którym nie pasuje?
czy na treningi mozna dolaczyc w kazdym momencie czy tylko na poczatku roku? Jak wyglada sprawa po dolaczeniu w ciagu roku np. teraz (jesli oczywiscie istnieje taka mozliwosc) ?