Wysłany: 2011-06-18, 09:53 [ gdzie trenowac] Co jes w tym mieście ?
witam, jakie sw są w Sokółce
kiedyś był boks w szkole nr1 i karate w szkole nr3, a teraz to nie wiem czy to istenieje
oraz j-j ale się szybko rozpadło, może coś jeszcze jest
bo do Białego dojeżdżać to zbyt kolorowo nie widzę, najpierw szukam w mojej miejscowości, a potem gdzieś dalej
może ktoś pomoże
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
W googlu raczej nic nie ma w Sokółce, ale jakieś kluby może są tylko w necie się nie ogłaszają. Więc pochodź i popytaj, a jak nie to na Białystok jesteś skazany.Fajnie, że ktośz okolic Białegostoku jest:>
W googlu raczej nic nie ma w Sokółce, ale jakieś kluby może są tylko w necie się nie ogłaszają. Więc pochodź i popytaj, a jak nie to na Białystok jesteś skazany.Fajnie, że ktośz okolic Białegostoku jest:>
jak już to do Rosomaka będę śmigał, ale daleko
a może jednak ktoś mocnej obcykany jest i pomoże coś znaleźć w mojej miejscowości
też szukam w googlach i nic nie wypluwa, a chodzić się pytać, to nie wiem gdzie i kogo, jedynie bym musiał pod którąś szkołą stać wieczorami i czekać, aż będzie jakiś trening
przypał wtedy będzie
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Sorki że odświeżam,ale jeśli byłaby wystarczająca ilość osób chętnych to prawdopodobnie powstałaby sekcja Kick-Boxingu w Sokółce.Wszystko zależy od liczby chętnych.
Pozdrawiam.