Wysłany: 2012-01-18, 18:03 [ gdzie trenowac] Krav Maga - Katowice/okolice
Witam
Szukam towarzysza do rozpoczęcia treningów Krav Magi. Jestem z Bytomia, mam 21 lat i szukam ludzi właśnie z okolic. Mam w planach zapisanie się na treningi do Tarnowskich Gór lub Katowic.
Jestem niejako rozczarowany moim obecnym stanem ciała i ducha. A wśród najbliższych kumpli panuje powszechne przekonanie nowoczesnego społeczeństwa, czyli "przez sport do kalectwa" i nikt się nie chce zapisać. Oczywiście jak zawsze chodzi o pieniądze, a dzisiaj młodzież przelicza wszystko na puszki piwa.
Jak dziwnie? Ja chodziłem sam i jakoś dawałem radę. Po za tym nie patrz na osobę prywatną, która i tak pewnie mało umie, jak mówisz ze może nie być zawodowym trenerem. Jaki komfort psychiczny? Co niby Ci się tam stanie? Z resztą na początku właśnie powinno się trenować w klubie, a nie indywidualnie.
Idziesz sie tam bic ale to nie oznacza ze cie tam zabiją..widze ze wiekszosc stresuje sie przed pójsciem do klubu jak prawiczek przed bzykaniem..sory kierwa mialem zdeczony nie pisac ;x
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
do odważnych świat należy,trzeba sie otwierać na nowe znajomości,umiejętności,miejsca.na tym polega życie,a nie na siedzeniu w domu i myśleniu jak tu zamówić indywidualnego trenera.