Wysłany: 2010-01-27, 21:58 [ gdzie trenowac] MMA Radom
Chciałbym trenować MMA w Radomiu, wiecie może gdzie i kiedy są treningi? Wiem że jest sekcja, ale szukałem w internecie i nic.
_________________ Szacunku zawsze warta, jest podjęta walka...
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-28, 15:12
No jest radomik klub TKD, zawodnicy ich wygrywają ciągle amatorskie MMA, ale nie wiem na jakiej zasadzie jest szkolenie bo na stronce oferują tylko TKD jak kiedyś patrzyłem.
No coś o tym (Edit)TKD słyszałem, że trener trenuje trochę inaczej niż typowe Teakwondo itp, ale mi chodziło o typowe MMA, podobno są treningi w jakiejś szkole.
_________________ Szacunku zawsze warta, jest podjęta walka...
Ostatnio zmieniony przez Duży 2010-01-28, 16:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-01-28, 16:14
Duży napisał/a:
No coś o tym (Edit)TKD słyszałem, że trener trenuje trochę inaczej niż typowe Teakwondo itp, ale mi chodziło o typowe MMA, podobno są treningi w jakiejś szkole.
No jest typowe, trener to instruktor sambo, judo i tkd. Dobrze przygotowuje zarówno do zawodów TKD i MMA, widać efekty.
[ Dodano: 2010-01-28, 18:17 ]
Znalazłem jeszcze jeden klub ale BJJ chyba tylko.
Kod:
http://bjj.info.pl/index.php?lang=pl&step=form
Attyla Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 37
Wysłany: 2010-01-29, 19:42
Ja tam kiedyś trenowałem i było tak:
poniedziałek, wtorek, czwartek, treningi TKD
środa, sobota MMA
a w piątki na zmiane, w jednym tygodniu TKD a w drugim MMA
No właśnie, oni tam mają przekrojówkę? czasem jak oglądałem wyniki jakichś gal to mnie dziwiło, że ludzie trenujący TKD tak dobrze sobie radzą w MMA, bo dość często się pojawiał Radomski Klub Taekwondo...
Wysłany: 2010-01-29, 20:45
przemoxD napisał/a:
No właśnie, oni tam mają przekrojówkę? czasem jak oglądałem wyniki jakichś gal to mnie dziwiło, że ludzie trenujący TKD tak dobrze sobie radzą w MMA, bo dość często się pojawiał Radomski Klub Taekwondo...
Tak mają tak jak pisałem ich trener jest instruktorem judo i sambo.
Chciałbym trenować MMA w Radomiu, wiecie może gdzie i kiedy są treningi? Wiem że jest sekcja, ale szukałem w internecie i nic.
Wszystkich chętnych do walki zapraszam do siebie na salkę, osiedle Wacyn, ulica Na Stoku 1/1. Treningi zasadnicze odbywają się w poniedziałki i środy od 19.30 do 22.00. Oczywiście istnieje możliwość treningów w inne dni. Proszę o kontakt telefoniczny 889969254. Zapraszam serdecznie Maciek