Hath Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Kwi 2011 Posty: 69
Wysłany: 2012-01-19, 23:55 Bjj w Łodzi
Witam,
Bylem juz prawie zdecydowany na klub sharkmma i zajecia Bjj z Mackiem Studzińskim, ale pogrzebalem troche w necie i znalazlem kilka calkiem niezlych klubow. Teraz jestem w kropce.
Berserker's team - trenerzy bjj Krystian Grzejszczak, Michał Plich, Tomasz Matuszewski
Warrior - szkola sztuk walki Roberta Karpińskiego - trenerzy bjj?
Gracie Barra - trenerzy bjj Marcin „Rodżu” Rogowski, Tomasz „Wujek” Piwowarski, Jan Młynarczyk, Łukasz „Broda” Goliński, Marcin „BJ” Lasota
Jak wygladaja te kluby i trenerzy w konfrontacji z sharkmma i trenerem Maćkiem Studzińskim. Jaki klub i ktorego trenera zatem wybrac?
Mysle ze Boruta bedzie znal odpowiedz, szkoda ze tak rzadko ostatnio tu zaglada.
Na pewno jest wiele dobrych klubów. Ja ze swojej strony polecam albo Maćka, albo Radka Olczyka z United Gym, aczkolwiek nie wiem, czy w tej chwili w samej Łodzi prowadzi treningi.
Hath Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Kwi 2011 Posty: 69
Wysłany: 2012-01-21, 11:14
Witam,
Radek Olczyk prowadzi zajecia w Aleksandrowie Łódzkim, klub nie pasuje mi ze wzgledow logistycznych (ponad 20km w jedna strone).
Przejde sie do Gracie Barra i do Sharkmma, postaram sie ocenic ktory klub lepiej mi lezy. Z uwagi na brak porannych zajec w Sharkmma, rozwazam tez opcje porannych treningow w Gracie Barra a popoludniowych w Sharkmma.
Dzieki za odpowiedzi, postaram sie nie marudzic wiecej