Witam!
Po małym epizodzie bjj chciałbym się wybrać na treningi boksu w Zielonej Górze, no i w tej kwestii mam dylemat, gdzie warto pójść? Najbardziej chodzi mi tutaj o kompetencje trenerów. Gdzie jest największy poziom, najlepsza atmosfera ?
Wysłany: 2010-06-04, 19:23 Re: Boks - Zielona Góra
xprees napisał/a:
Witam!
Po małym epizodzie bjj chciałbym się wybrać na treningi boksu w Zielonej Górze, no i w tej kwestii mam dylemat, gdzie warto pójść? Najbardziej chodzi mi tutaj o kompetencje trenerów. Gdzie jest największy poziom, najlepsza atmosfera ?
Wpisz w google i idź do każdej sekcji tam gdzie Ci się spodoba tam zostań
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
a jak z atmosferą, w fight clubie/gwardii? gdzie jest największy poziom jeżeli chodzi o boks? kick boxing mnie nie interesuje, za bardzo piszczelami nie mogę uderzać. O fight clubie to słyszałem, że ciągle jakieś zadymy robią, ale nie wiem czy to jest prawda, mnie interesuje tylko atmosfera na treningach :D
Mnie ciągnie do boksu :D dla tego, tylko proszę o jakieś info pod kątem boksu. Słyszeliście coś o jedi boxing? oni najwięcej jeżdżą po zawodach jeżeli chodzi o boks z tego co widzę.
Wypowie się ktoś może na temat tej Gwardii, FightClub, jakieś rozwinięcie tych propozycji ?:D
Wysłany: 2010-06-06, 19:07
O atmosferze nie wiem. Jeśli chodzi o ogólny poziom to pewnie w gwardii jest lepszy. Co do jedi boxing to całkiem ładnie sobie chłopaki radzą bo widziałem kilku na pewnej gali. Leć do gwardii, mój wujek tam kiedyś trenował :P
z tym, że w gwardii jest jeden minus, sekcja początkujących zaczyna bardzo wcześnie, a ja lekcje mam zazwyczaj na dwie zmiany, dla tego raczej odpada, gdyż nie wiem jaki plan lekcji mi się wyklaruje ...
a gdzie mieszkasz o ile mogę się dowiedzieć ? A wiesz może kiedy sekcja początkująca ( o ile istnieje) ma treningi? No i czy jest sekcja boksu bo słyszałem tylko o KB