Witam, pewnie bylo sporo tematow na ten temat, ale czesto sie to zmienia, dlatego wole zapytac samemu. Co mozna trenowac w Kielcach? Jakby ktos zorientowany mi wypisal doslownie wszystko to bylbym bardzo wdzieczny.
Najbardziej zalezaloby mi na MMA, jezeli go nie ma to prosilbym o podanie jakichs najblizszych sekcji. Chetnie bede dojezdzac.
Wysłany: 2011-12-12, 20:12
Jak na mój gust, to takie informacje możesz uzyskać od gugla. Wystarczy troche wysiłku.
Ja tego nie rozumiem. Tyle narzędzi wyszukiwawczych, mózg, inteligencja etc...a wciąż to samo.
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
W jaki sposob google maja mi pomoc znalesc MMA w promieniu powiedzmy 50km? Mam to wpisac? A moze wpisywac MMA z nazwa kazdego miasteczka jakie sie w tu znajduje? Nie ma takich tematow w google wiec go stworzylem, zeby Twoja nastepczyni mogla powiedziec to co Ty wyzej...
Szukanie tego zajęlo mi 5 minut. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :O
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
Ostatnio zmieniony przez Ranma 2011-12-13, 11:15, w całości zmieniany 1 raz