Chcialbym trenowac mma w tym klubie http://www.mma-poznan.pl/ i pytanie czy jest on dobry. Z racji tego, ze mieszkam w Poznaniu mam duzy wybor klubow a chcialbym trafic do najlepszego.
Wątek stary, ale żeby nie zakładać nowego to go podniose.
Krótko o co mi chodzi
lat prawie 33 - po prawie dekadzie w KKK, po prawie 5 latach w Shidokanie i po przeprowadzce ze śląska do Poznania szukam czegoś, ale chyba już raczej na utrzymanie jakiejś formy, nie nastawiam się na wyniki zawodnicze czy tam paski i takie tam bo nie mam niestety już tyle czasu na treningi co kiedyś (żona, dziecko, praca ... pies :) )
Po Shido spodobało mi się MMA, jednak nadal uważam się za głównie stójkowego zawodnika, szukam klubu który umożliwi mi kontynuowanie tej linii rozwoju jaką zaczałem treningami Shido - tam trenowałem 66%-stójka, 33%-turlanie.
Jest Kyokushin Budokai, ale robią to ludzie, którzy w czasach klasycznego Kyokushinu z którego się wywodza nie cieszyli się najlepszą opinią. pono cjest Daido Juku, ale nic o tej sekcji nie wiem.