Kontakt w sprawie treningów, zapisy:
tel. 790 478 965, e-mail: mn@sieradzanie.pl, gg: 1618418.
Treningi prowadzą doświadczeni zawodnicy z Kalisza - m. in. Adrian Wytwer, Bartłomiej Kubiak, Arkadiusz Szurczak, czy Tomasz Wypych. Informacje o zawodnikach na stronie kaliskiego klubu: http://sportywalki.kalisz.pl/content/view/61/6.
Koszt miesięczny to 50 zł. Każdy kto zdecyduje się na trenowanie boksu tajskiego będzie mógł uczestniczyć w pierwszym treningu nieodpłatnie. Zawsze można przyjść i oglądać trening z trybun. Można również przychodzić tylko na jeden trening w tygodniu, np. gdy ktoś trenuje inny sport walki i muay thai chce ćwiczyć dodatkowo. Za jeden trening tygodniowo składka miesięczna będzie wynosić 25 zł.
Treningi prowadzi m. in. Adrian Wytwer z kaliskiego klubu Arkadia (http://sportywalki.kalisz.pl) Na światowych ringach odniósł wiele sukcesów, walczył w wielu europejskich krajach i w samej Tajlandii - w kolebce boksu tajskiego. Jednym z jego najważniejszych osiągnięć jest zdobycie złotego medalu na mistrzostwach świata federacji ISKA w formule K-1. Film z walkami Wytwera i treningami, które prowadził w Osjakowie można obejrzeć w serwisie youtube:
Zapraszam wszystkich zainteresowanych sztukami i sportami walki z Sieradza i okolic na treningi.
cena przystępna nawet bardzo(chociaż ja mam i tak taniej:P) ciekawe jaki poziom. Ktoś jakiś czas temu pytał chyba o SW w Sieradzu
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Dojazd, trenera, sam trening, sala sportowa - to jest do opłacenia i myślę, że 50zł za 8 treningów to nie jest wysoka stawka. Co do godziny to kwiatek wyszedł ;). Treningi trwają półtorej godziny - od 16:30 do 18:00. Poprawiłem.