Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Sieradz - boks tajski / muay thai
Autor Wiadomość
mnino

Wysłany: 2010-12-14, 23:19   Sieradz - boks tajski / muay thai

Miejsce treningów:
Szkoła Podstawowa nr 4 w Sieradzu im. Marii Konopnickiej
ul. 23 Stycznia 18

Dni treningów:
Poniedziałek, godz. 16:30 - 18:00
Piątek, godz. 16:30 - 18:00

www: http://bokstajski.sieradzanie.pl

Kontakt w sprawie treningów, zapisy:
tel. 790 478 965, e-mail: mn@sieradzanie.pl, gg: 1618418.

Treningi prowadzą doświadczeni zawodnicy z Kalisza - m. in. Adrian Wytwer, Bartłomiej Kubiak, Arkadiusz Szurczak, czy Tomasz Wypych. Informacje o zawodnikach na stronie kaliskiego klubu: http://sportywalki.kalisz.pl/content/view/61/6.

Koszt miesięczny to 50 zł. Każdy kto zdecyduje się na trenowanie boksu tajskiego będzie mógł uczestniczyć w pierwszym treningu nieodpłatnie. Zawsze można przyjść i oglądać trening z trybun. Można również przychodzić tylko na jeden trening w tygodniu, np. gdy ktoś trenuje inny sport walki i muay thai chce ćwiczyć dodatkowo. Za jeden trening tygodniowo składka miesięczna będzie wynosić 25 zł.

Treningi prowadzi m. in. Adrian Wytwer z kaliskiego klubu Arkadia (http://sportywalki.kalisz.pl) Na światowych ringach odniósł wiele sukcesów, walczył w wielu europejskich krajach i w samej Tajlandii - w kolebce boksu tajskiego. Jednym z jego najważniejszych osiągnięć jest zdobycie złotego medalu na mistrzostwach świata federacji ISKA w formule K-1. Film z walkami Wytwera i treningami, które prowadził w Osjakowie można obejrzeć w serwisie youtube:

Zapraszam wszystkich zainteresowanych sztukami i sportami walki z Sieradza i okolic na treningi.

Plakat:
Ostatnio zmieniony przez mnino 2010-12-15, 00:24, w całości zmieniany 1 raz  

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-12-15, 00:10   

cena przystępna nawet bardzo(chociaż ja mam i tak taniej:P) ciekawe jaki poziom. Ktoś jakiś czas temu pytał chyba o SW w Sieradzu

yhym 

Wysłany: 2010-12-15, 00:18   

Czy ja wiem czy az taka przystepna, polemizowalbym ;p Poza tym 3.5h trening to troche nieklawo.

mnino

Wysłany: 2010-12-15, 00:23   

Dojazd, trenera, sam trening, sala sportowa - to jest do opłacenia i myślę, że 50zł za 8 treningów to nie jest wysoka stawka. Co do godziny to kwiatek wyszedł ;). Treningi trwają półtorej godziny - od 16:30 do 18:00. Poprawiłem.

yhym 

Wysłany: 2010-12-15, 17:00   

No to rozumiem, bo 3.5h to lekka przesada ;p Jak dawno temu chodzilem troche na kravata to tam treningi byly po 3h, ale to bezsensu.

Odpowiedz do tematu