Wysłany: 2011-04-07, 11:39 16 Konfrontacja Sztuk Walki
Już 21 maja Gdańska Ergo arena będzie miejscem gdzie odbędzie się 16 edycja jednego z najbardziej prestiżowych Turniejów mieszanych sztuk walki w Kraju czyli Konfrontacja Sztuk Walki.
W Ergo Arenie wystąpią czołowi zawodnicy Polskiej oraz zagranicznej areny MMA miedzy innymi Mariusz Pudzianowski, Mammed Khalidov Thierry Sokoudji oraz Jan Błachowicz
Istnieje możliwość zakupu biletów pojedynczych dla grup zorganizowanych lub VIP. Dla naszych klientów istnieje możliwość rezerwacji miejsc noclegowych w hotelach w Gdańsku Gdyni i Sopocie
Gala -srala - wolę oglądać bellatora w tv albo młodzieżowy turniej judo na gdańskim awf niż ten teatrzyk.
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc zapytam w tym, co sądzicie o rozwiązaniu kontraktu między ksw a Górskim?
_________________ Nie ma kompromisu w obronie Matki Ziemi !
---------------------------------
Ile można się patrzeć na tych samych fighter'ów... Gdyby walczyli raz na rok w KSW, to co innego, ale dawanie ciągle tych samych osób jest wkurzające. Ogólnie przestałem lubić tą organizację. Wkurzyło mnie np. danie Pudzianowi Thompsona za przeciwnika. Po co on ma walczyć z kimś, kto został pokonany przez jego rywali, może nie licząc Tima. Ogólnie nie uważam Pudziana za wielkiego wojownika, ale skoro już go muszą dać, to mogliby dać kogoś bardziej wymagającego do walki z nim i np. zaprosić całą masę dobrych zawodników z zza granicy, a nie dawać ciągle Mameda, Pudziana i mówić, że są czołową organizacją<bo mówią tak, co nie?>.
No napisałem to z przekąsem. Na pewno organizatorzy zadbali o oprawę i warto odwiedzić Ergo Arenę, martwi mnie po prostu że ksw robi powoli cyrk z mma i zamiast upodabniać się do ufc zmierza do wwe. Mi osobiście szkoda by było pieniędzy na takie widowisko bo naprawdę jest kilka fajnych imprez w kraju które można odwiedzić.
_________________ Nie ma kompromisu w obronie Matki Ziemi !
---------------------------------
KSW to imitycja prawdziwego MMA , a teraz taka moda dzięki KSW na mma , wszyscy sie tym jaraja i to mnie denerwuje. Nie ma to jak prawdziwy boks lub kozackie k1 :P
kto co lubi, a moda na mma zniknie a kto ma zostać to zostanie. Z każdym sportem tak jest, co w danej chwili jest przez media rozpowszechniane to większość chce trenować.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
KSW to imitycja prawdziwego MMA , a teraz taka moda dzięki KSW na mma , wszyscy sie tym jaraja i to mnie denerwuje. Nie ma to jak prawdziwy boks lub kozackie k1 :P
Goście z bluzami MMA którzy w życiu na sali treningowej nie byli. Mój faworyt.