Elo mam pytanie moge cwiczyc MMA w aparacie ortodontycznym??? i dobrze by bylo jakby ktos mial jakas wiedze na ten temat albo osoby ktore trenowaly ! sporty uderzane w aparacie pozdrawiam
Pytalem sie takiego goscia i mowil ze trenowal MMA w aparacie ale mial ochraniacz .. moze jeszcze sie ktos wypowie na zyciowych doswiadczeniach albo o jakiejs wiedzy na ten temat moze kolega jakis trenowal w aparacie
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-02-01, 16:19
chcesz sobie dziąsła porozrywac?, to bij się w aparacie..., ochraniacz i tak zakładasz na aparat, a nie pod :/, więc myślę, że posty powyżej są najbardziej pomocne....
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
no ale skad to mozesz wiedziec? jak nie doswiadczyles takiego czegos ani nie widziales ... wiec nie mow czegos o czym nie masz pojecia
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-02-01, 20:37
Mój trener miał aparat ale na gumkach chyba i ten bezpieczniejszy jest i mu na walkę zdjęli chyba ale on ma chyba duże ubezpieczanie i to mu pokrywa. Mogę się go zapytać jak chcesz.