Wysłany: 2011-04-04, 19:55 Co to jest "Pancrase hybrid wrestling"
Witam otoz jutro lub po jutrze zmieniem sale treningowa, a na tej sali cwicza wlasnie "Pacrase hybrid wrestling", co to wlasciwie jest?? moja sale zlikwidowali i tylko ten klub jest obok mnie;/ z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi pozdrawiam all
_________________ Nie pisze ortograficznie poniewaz mam holenderskiego imaca ;D
Wpisz w Google nazwę klubu który podałeś i będziesz miał szczegółowe informacje na temat tej sw.
Nie będę kopiował linków bo to nie ma sensu.
Pozdrawiam.
tylko ze ja mieszkam w holandii, mieszkam tu pol roku i nie rozumiem trudniejszych slow, jak mozecie to prosze o linki o wyjasnie na czym polega ta sztuka walki. pozdrawiam
no raczej do rezyserowany to nie pasuje sa normalne treningi ale to jest jakis specjalny styl bassa ruttena ale nie wiem czym to polega na obaleniach dzwigniach czy co ?? ;/
Ciekawe ciekawe dzisiaj ide to zobacze ale zapowiada sie niezle jak przjde napisze co i jak pozdro
[ Dodano: 2011-04-05, 22:33 ]
A wiec bylem na treningu, wszystko git ;D trener widac ze parter ma bardzo opanowany wie co robi , stojka tez dobra mysle ze mozna sie cos nauczyc , ogolne wrazenie pozytywne ;) pozdrawiam wszystkich ;D