nie mialem pojecia o istnieniu MMA jeszcze 2 miesiace temu, ale od 2 m-cy ogladam na extreme sport chanell od 22.00 do 00.00 codziennie praktycznie program Ultimate Fighting Championship czasem pod nazwa Cage Rage i zakochalem sie w tym sporcie :) Nie to zebym chcial zostac jakims fighterem ale chcialbym troche sobie przyblizyc temat, znacie jakas dobra strone (polska) gdzie moglbym "zglebic" temat? Dzis n/p na Extreme Sport Channel lecial jakis program typu big brother na wybor fightera ktory wygralby ten program i podpisal kontrakt z UFC... po tym programie od razu przesiadlem sie na net zeby cokolwiek dowiedziec sie o UFC i znalazlem juz profesjonalne walki chociazby Forresta Griffina czy Josha Koscheck'a (rapidshare :)))ktorzy w w/w programie dopiero staraja sie o wejscie na areny UFC, czyli z tego wniosek ze nie jestem na biezaco :) Takze slysze caly czas na Extreme ze Ken Shamrock to jakis mastach UFC a ja tylko ogladalem jego 3 walki i te 3 walki przegral, chce wiec dociec dlaczego jest nazywany mistrzem? Jeszcze chociazby Chuck Lidel ktory w w/w "big brother" jest trenerem jednej z ekip, zadnej jego walki nie widzialem a chcialbym :)
na extreme przewaznie leci UFC, strikeforce i cage rage, od czasu do czasu pokazuja takie mniejsze gale MMA, np ze klatka jest postawiona na dworzu i walcza ze soba np kluby z danego stanu itd itp - ale akurat tam to jest niski poziom, bardzo niski
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2008 Posty: 288 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-02-10, 21:10
Tak trochę offtopic zrobię, ale ma ktoś może jakiś link, aby pobrać ten program Ultimate Fighting Championship, o którym wspomina kolega wyżej (bez różnicy który sezon) :D
_________________ Nak Muay znaczy wojownik ...
www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie
Ci co byli w wojsku i mieli szkolenia z gromem i formozą i to potem wychodzlili i byli zabijakami nie do przejścia. Startowali potem w tym MMA i wygrywali co było do wygrania.
Tak trochę offtopic zrobię, ale ma ktoś może jakiś link, aby pobrać ten program Ultimate Fighting Championship, o którym wspomina kolega wyżej (bez różnicy który sezon) :D
masz program extreme w tv? jezeli tak to codziennie od 22 sie zaczyna, teraz pokazuja drugi sezon, wlasnie ogladam
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-02-13, 23:03
a ja właśnie oglądam johna sevensona też na Extreme UFC xD :)
ewentualnie można pobrać te filmy z youtube, lub wrzuty, za pomocą programów, lub stronek do tego stworzonych ;]
(Aha, KaMaSx wiesz może jak nawywa się piosenka która leci pod koniec UFC na extreme? , zrobiłem nawet temat od tego, ale nik nie wiedział co to za nutka :/)
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.