Wysłany: 2009-02-19, 19:24
Szanuj słowo bo to może być Twoje ostatnie jakie powiesz!!!
_________________ Przeważnie, zachowuję się poważnie
Przeważnie, nikogo nie drażnię
Przeważnie, słucham rad uważnie
Przeważnie, nie czuję się odważnie
Przeważnie, widać to po mnie wyraźnie
Otoczenie nie działa na mnie zakaźnie
Przeważnie...
szkoda ze temat troche już wygasa, wydawało mi sie ze bedzide sie nadawałna pierwszą strone...
_________________ Prezpraszam za ortografy, ale wiecie, dyslekcja...
zawodnik17 Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 139
Wysłany: 2009-03-06, 19:54
To moze tak zaczniemy znowu wklejać jakies ciekawe cytaty?
Ja moge zaczac:
Złamałem mu stope. Nastepnego ranka moje dłonie byly popuchniete a stopy bolały mnie od kopania go. Zszedłem na dół do hollu i zobaczylem Hugo idacego o kuli. Nagle zaczalem isc prościutko mimo ze mnie wszystko bolało i przyjałem mine jakby mi nic nie było. [Mark Kerr]
Paweł Nastula: "...Myślę, że strach zawsze jest, w każdym człowieku. Tylko wariat się nie boi..."
"Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
A.Karelin"Ja trenuje ciezej jednego dnia niz Ty przez cale zycie"
[ Dodano: 2009-04-30, 23:03 ]
"Samuraje zaś, którzy na jednym ramieniu dźwigają lojalność i oddanie wobec pana, a na drugim odwagę i współczucie, a dźwigają je w dzień i w nocy, aż do bólu ramion - w wystarczającym stopniu wypełniają swoją powinność."
"Śmierć żywi się strachem swoich ofiar. "
"Odwaga - sztuka bania się, aby bania nikt nie zauważył. Pierre Veron "
_________________ Prezpraszam za ortografy, ale wiecie, dyslekcja...
"Każdy wojownik światła bał się kiedyś podjąć walkę. Każdy wojownik światła zdradził i skłamał w przeszłości. Każdy wojownik światła utracił choć raz wiarę w przyszłość. Każdy wojownik światła cierpiał z powodu spraw, które nie były tego warte. Każdy wojownik światła wątpił w to, że jest wojownikiem światła. Każdy wojownik światła zaniedbywał swoje duchowe zobowiązania. Każdy wojownik światła mówił "tak", kiedy chciał powiedzieć "nie". Każdy wojownik światła zranił kogoś, kogo kochał . I dlatego jest wojownikiem światła. Bowiem doświadczył tego wszystkiego i nie utracił nadziei, że stanie się lepszym człowiekiem."
"Dowodem odwagi nie jest umrzeć, ale żyć. "
"Gdyby bohaterowie mieli czas do umysłu, nie byłoby żadnego bohaterstwa. "
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 955 Skąd: z Polski
Wysłany: 2009-08-02, 10:31
Cytat:
"Każdy wojownik światła bał się kiedyś podjąć walkę. Każdy wojownik światła zdradził i skłamał w przeszłości. Każdy wojownik światła utracił choć raz wiarę w przyszłość. Każdy wojownik światła cierpiał z powodu spraw, które nie były tego warte. Każdy wojownik światła wątpił w to, że jest wojownikiem światła. Każdy wojownik światła zaniedbywał swoje duchowe zobowiązania. Każdy wojownik światła mówił "tak", kiedy chciał powiedzieć "nie". Każdy wojownik światła zranił kogoś, kogo kochał . I dlatego jest wojownikiem światła. Bowiem doświadczył tego wszystkiego i nie utracił nadziei, że stanie się lepszym człowiekiem."