Właśnie...patologiczna nieznajomość ortografii, modra to może być kapusta
Co do cytatów, jak było to przepraszam, coś specjalnie dla grapplerów
"The ground is my ocean, I'm the shark, and most people don't even know how to swim." - RCJ Machado
I jeszcze to:
"If you want to get your face beaten and well smashed, your ass kicked, and your arms broken, contact Carlos Gracie at this address..." - Brazilian Newspaper Ad circa 1920s
Dla fanówj JP
'those 7 cops were very agressive, so i had knocked them out' (c) michael moorer
I dla strikerów, niech mają chłopaki :D
"Everyone has a gameplan until they get hit." - Mike Tyson
Pyt: Jeśli byś mnie kopnął w twarz - ile to byłoby kg?
MCF: To zależy, prawa noga to szpital, lewa to cmentarz...
a to powiedział Gliniarz policyjny
[ Dodano: 2010-03-31, 16:47 ]
te powiedzenie mnie motywuje do walki
Cytat:
"Siła napędowa pochodzi z potężnego pchnięcia nogi podporowej; działa to na tej samej zasadzie, co silnik odrzutowy(...). Podstawą ruchu jest reakcja pomiędzy nogą podporową i podłożem. Im silniejsza reakcja, tym szybciej ciało się porusza."
Z Rocky nie pamiętam którą część ale zawsze to mnie motywuje
,,Powiem ci coś, co już pewnie wiesz. Życie to nie tylko słodycz. To znój i trud. I jeśli mu się poddasz, to nieważne jaki jesteś twardy, przydusi cię do gleby.
Mnie, ciebie, każdego. Takie jest życie.
Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać.
Ale musisz być gotowy na ciosy.
I jeśli nie jesteś tym, kim chcesz być, nie szukaj winy w innych tak robią tchórze."
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-06-10, 15:40
Pierwsze na 1000000% a reszty ja bynajmniej słyszałem.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
"Wartość walki tkwi nie w szansach zwycięstwa sprawy, w imię której się ją podjęło, ale w wartości tej sprawy."
"Obawiać się należy nie tych, którzy walczą, lecz tych, co unikają walki."- moim zdaniem jeden z głębszych aforyzmów
"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas."
"W ucieczce ginie zawsze więcej wojowników, niż w walce."
"Ludzie pokonani w walce o coś, w co wierzą, biorą na siebie z ochotą męczeństwo jak gorzką nagrodę swej samotności. Rzecz jednak w tym, że mało jest takich, u których wytrwałość ciała dorównywa sile wiary."
"Bo ten, kto raz nie złamie w sobie tchórzostwa, będzie umierał ze strachu do końca swoich dni. "
"Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach."
"Pokaż się swojemu najgłębszemu strachowi; wtedy strach traci swoją moc, kurczy się i znika. A ty jesteś wolny."
"Strach boi się odważnych. "
"Wróg jest zawsze odzwierciedleniem naszych słabostek. Może to być strach przed bólem fizycznym albo przedwczesna wiara w zwycięstwo, albo chęć wycofania się z walki pod pozorem, że triumf nie jest godzien wysiłku."
"Jeśli popatrzysz na kres życia nie jak na karę, lecz jako na prawo natury, i wygnasz z serca strach przed śmiercią, odtąd żaden lęk nie ośmieli się zakraść do niego."