Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Diego Sanchez
Autor Wiadomość
zawodnik17 

Wysłany: 2009-12-15, 16:12   Diego Sanchez

Co powiecie o zawodniku Diego Sanchez oglądałem pare jego walk i jestem pod miłym zaskoczeniem chłopak jest prawdziwym wojownikiem nie mówiąc o ostatniej walce w której był strasznie obity ale dawał rade:) Mozecie ocs o nim napisać jesli wiedzie.
TUtaj link do artukułu o ostatniej walce warto przeczytać http://www.mmarocks.pl/20...iego-sanchezie/

Komaro 

Wysłany: 2009-12-15, 16:18   Re: Diego Sanchez

zawodnik17 napisał/a:
Co powiecie o zawodniku Diego Sanchez oglądałem pare jego walk i jestem pod miłym zaskoczeniem chłopak jest prawdziwym wojownikiem nie mówiąc o ostatniej walce w której był strasznie obity ale dawał rade:) Mozecie ocs o nim napisać jesli wiedzie.
TUtaj link do artukułu o ostatniej walce warto przeczytać http://www.mmarocks.pl/20...iego-sanchezie/

BJ go zabił po prostu a już myślałem, że da radę a tak na serio taki sobie zawodnik z Guidą sie nawet męczył.

forve 

Wysłany: 2009-12-15, 16:40   

twardy zawodnik, ma charakte a widać że nie umie tego uzyć . ;/

Komaro 

Wysłany: 2009-12-15, 18:49   

forve napisał/a:
twardy zawodnik, ma charakte a widać że nie umie tego uzyć . ;/

Oczywiście charakter da mu wygraną xD

Sajgon 

Wysłany: 2009-12-15, 20:58   

forve napisał/a:
twardy zawodnik, ma charakte

Dokładnie
Za każdym razem jak wychodzi do walki to mega skupiony i nastawiony na wygraną.Osobiście bardzo mi się podoba jego podejście do walki :D
KomarGrchw napisał/a:
Oczywiście charakter da mu wygraną xD

Może i nie, ale pomoże w tym.
Koleś ogólnie ma zajebistego ducha do walki i nie można powiedzieć, że jest złym wojownikiem.No i niezłego pecha też niestety ma ;/
Walczył ostro do końca chociaż nieźle był porozbijany i takiego kicka przyjął, na dodatek od Penna, a on nadal na nogach o_O Troche bezsensu, że próbował ciągle sprowadzać walkę do parteru usiłująć przewrócić go trzymając tylko za 1 nogę.Nie rozumiem tego.No, ale już ma taki styl walki ;)

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

forve 

Wysłany: 2009-12-15, 21:39   

Sajgon napisał/a:
przewrócić go trzymając tylko za 1 nogę.Nie rozumiem tego.No, ale już ma taki styl walki ;)

jeżeli próbował to napewno umie, ale siła tutaj wygrała ;) i tak ciesze sie z tego zawodnika jest naprawde fajny a w wywiadach widać ze dosc inteligentny, zycze mu powodzenia jak mało komu( napewno zobaczymy go niedługo z ręką w górze )

Sajgon 

Wysłany: 2009-12-15, 22:02   

forve napisał/a:
jeżeli próbował to napewno umie,

No, niby racja, ale w całej walce próbował tak chyba z 10 razy i ani razu nic z tego nie wyszło ;/
forve napisał/a:
w wywiadach widać ze dosc inteligentny, zycze mu powodzenia jak mało komu( napewno zobaczymy go niedługo z ręką w górze )

Ode mnie to samo :)
Ma ducha walki i szkoda byłoby aby się zmarnował taki zawodnik jak on.

Komaro 

Wysłany: 2009-12-15, 22:02   

Nie jaram się nim, jak na razie BJ i tak dominuję całą lekką tak jak GSP całą pół średnią.

Sajgon 

Wysłany: 2009-12-15, 22:17   

Faktycznie, prawda.Aktualnie Penn nieźle poszedł w góre i zdecydowanie najlepszym lekkim ;-) :->

Odpowiedz do tematu