zawodnik17 Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 139
Wysłany: 2009-12-15, 16:12 Diego Sanchez
Co powiecie o zawodniku Diego Sanchez oglądałem pare jego walk i jestem pod miłym zaskoczeniem chłopak jest prawdziwym wojownikiem nie mówiąc o ostatniej walce w której był strasznie obity ale dawał rade:) Mozecie ocs o nim napisać jesli wiedzie.
TUtaj link do artukułu o ostatniej walce warto przeczytać http://www.mmarocks.pl/20...iego-sanchezie/
Wysłany: 2009-12-15, 16:18 Re: Diego Sanchez
zawodnik17 napisał/a:
Co powiecie o zawodniku Diego Sanchez oglądałem pare jego walk i jestem pod miłym zaskoczeniem chłopak jest prawdziwym wojownikiem nie mówiąc o ostatniej walce w której był strasznie obity ale dawał rade:) Mozecie ocs o nim napisać jesli wiedzie.
TUtaj link do artukułu o ostatniej walce warto przeczytać http://www.mmarocks.pl/20...iego-sanchezie/
BJ go zabił po prostu a już myślałem, że da radę a tak na serio taki sobie zawodnik z Guidą sie nawet męczył.
Dokładnie
Za każdym razem jak wychodzi do walki to mega skupiony i nastawiony na wygraną.Osobiście bardzo mi się podoba jego podejście do walki :D
KomarGrchw napisał/a:
Oczywiście charakter da mu wygraną xD
Może i nie, ale pomoże w tym.
Koleś ogólnie ma zajebistego ducha do walki i nie można powiedzieć, że jest złym wojownikiem.No i niezłego pecha też niestety ma ;/
Walczył ostro do końca chociaż nieźle był porozbijany i takiego kicka przyjął, na dodatek od Penna, a on nadal na nogach o_O Troche bezsensu, że próbował ciągle sprowadzać walkę do parteru usiłująć przewrócić go trzymając tylko za 1 nogę.Nie rozumiem tego.No, ale już ma taki styl walki ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
przewrócić go trzymając tylko za 1 nogę.Nie rozumiem tego.No, ale już ma taki styl walki ;)
jeżeli próbował to napewno umie, ale siła tutaj wygrała ;) i tak ciesze sie z tego zawodnika jest naprawde fajny a w wywiadach widać ze dosc inteligentny, zycze mu powodzenia jak mało komu( napewno zobaczymy go niedługo z ręką w górze )
_________________ �Zawsze pamiętaj, że prawdziwe znaczenie budo wyraża się, kiedy miękkość zwycięża twardość, małe pokonuje wielkie.�