Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-03-15, 21:47
Toq napisał/a:
Komaro napisał/a:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=wdTYkjCzbEQ
Zawsze się tym jaram ps. powrót na forumek.
To jest chore!
Ale swoją drogą jakby panna była urodziwa to mógłbym się z nią lajtowo pomocować w parterze :D To powinno być bardzo przyjemne (oczywiście treningowo bez spinki)
Ostra Brazylijska kobita jak Cyborgowa :D
garbaty knyp Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 127 Skąd: poludnie kraju
Wysłany: 2011-05-08, 15:53
pzreciez sa kobiety lepsze w sportach walki niz faceci znam takie z 4 ry lub wiecej
nie trenuje bjj i ostatnio mnie odklepaly z 3 razy zaden wstyd
wstyd to napalac sie na kobiete w czasie sparingu i zrobic jej krzywde popzrez chore ambicje
a zwykly koles nie trenujacy gdy ma doczynienia z zawodniczka to moze przegrac co w tym dziwnego mam pare trenujacych kolezanek i wiem ze sa lepsze niz ja
dla mnie zaden wstyd
wstyd ze jedna teraz nie trenuje a byla naprawde b dobra
a piotrekk powinien isc do psychiatry po co ci byla ta sytuacja
chopie bier kajdanki i pejcz przelazuj kole ich życi niech cie kiera do wyra chwyci
a ogolnie to chcialbym ktoras poznac pewnie sa fajnymi kobietkami :D
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
"garbaty knyp", ziomek zaliczył wejście smoka w tym temacie......... niedługo wyrosną spod ziemi jeszcze głupsze nicki: kulawy zgred, ślepy gremlin albo jeszcze coś
_________________ Ten, kto zwycięży siebie, jest największym wojownikiem.