Yo.mam mały dylemat,bo chciałbym zacząć treningi w jakimś klubie.Powrócić do sztuk walki.Tyle że w Rzeszowie nie ma mozaiki klubów ani tym bardziej stylów,więc chciałem sie zwrócić o radę do Was.znacie jakieś porządne kluby,ćwiczył ktoś coś w moim mieście i ma jakieś doświadczenia,uwagi?chodzi mi nie o lokalizację tych klubów,ale o opinię i poziom nauczania.w gre nie wchodzą żadne inne miasta,okolice itd lecz tylko Rzeszów.pozdrawiam
Rzeszów
Juź myślałem, że nikogo z Podkarpacia nie ma .
To tak Spartakus Rzeszów - Klub MMA mający całkiem niezłych zawodników.
Na Walterze jest Bjj, trenuje tam jeden niebieski pas, jaki poziom nie wiem, ale jak z jednym z tamtych sparowałem, to wydawał mi się dobry tyle, że wtedy ja trenowałem 4 miesiące i w innym klubie .
Masz Judo i jakieś MMA w milenium hall i to nowy klub więc ciężko coś powiedzieć na ten temat.
Masz MT z Rafałem Antończakiem, słyszałem, że dobry klub, tyle, że nie wiem dokładnie gdzie są zajęcia.
Jeszcze na Resovii są zapasy styl wolny, podobno bardzo dobry klub.
Oczywiście są jakieś sekcje Karate, ale tego już nie wiem, gdzie i ile jakie itp itd.
I nie pierdziel, że nie masz mozaiki klubów
Wysłany: 2012-02-01, 15:45
słyszałem że jakieś taijutsu też jest, ale dokładnie nie wiem gdzie, natomiast o spartakusie pare dobrych rzeczy słyszałem..
szczerze mówiąc szukałem w necie jakichś szkół,ale nie wiedziałem czy to wszystko aktualne,bo takie wypowiedzi z 2008 czy 9 nie są pewne.orientujecie sie ile biorą za trening w MH? łatwy dojazd bym miał a jesli można to linka rzućcie jesli sekcja ma strone ^^ ten spartakus to gdzie jest? też można linka do aktualnej strony? ;}
to spartakus odpada ;/ za tydzien 7 dych nie wyciągne...ale do MH sie na weekendzie chętnie przejde jeszcze jedna rzecz.gdzie ma szkołe Antończak? bo na necie nie moge sie dowiedziec na 100%.słyszalem tylko że na hetmańskiej,ale ręki sobie uciąć nie dam
chętnie bym sie wybrał do spartakusa,ale chodząc do ZSKU bedzie ciężko uzgodnie jeszcze co nieco z rodzicami i wybiore sie do MH do tego klubu,może przy okazji zabawie w fantazji ;P dzieki za pomoc,rozjaśniliście mi umysł we wtorek ide na pierwszy trening,zobaczyc co i jak tam wygląda.pierwszy trening gratis to ide