Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaki styl na solo?
Autor Wiadomość
Sajgon 

Wysłany: 2009-04-21, 21:38   

Panowie teraźniejsza młodzież to już nie to samo :P U mnie raczej nie ma takich cwaniaczków bo to "prajwyt skól" no ale jednemu kiedyś też zaje*****.Na lekcji, a facetka nawet nic nie wiedziała :mrgreen: :-P On mnie rabie butelką w łeb(on ma ADHD wiec wiece xd) ja mu mowie zeby przestal.Znow.Znowu mu mowie.Nic.To polecial podbrodek, farba tez poleciala i poleciala jeszczze ocena z zachowania xD Ale jednak czasami warto, bo jak bym og nie trzasnął to nadla by mnie wkur****.Jak taki wrzód na dupie :mrgreen: :lol:

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

jakub1992 

Wysłany: 2009-06-10, 21:13   

Sajgon napisał/a:
Panowie teraźniejsza młodzież to już nie to samo :P U mnie raczej nie ma takich cwaniaczków bo to "prajwyt skól" no ale jednemu kiedyś też zaje*****.Na lekcji, a facetka nawet nic nie wiedziała :mrgreen: :-P On mnie rabie butelką w łeb(on ma ADHD wiec wiece xd) ja mu mowie zeby przestal.Znow.Znowu mu mowie.Nic.To polecial podbrodek, farba tez poleciala i poleciala jeszczze ocena z zachowania xD Ale jednak czasami warto, bo jak bym og nie trzasnął to nadla by mnie wkur****.Jak taki wrzód na dupie :mrgreen: :lol:

jest tu jakiś kozak co by to przetłumaczył..?

Slyzer144

Wysłany: 2009-06-10, 22:03   

A co tu tłumaczyć ? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? Źle...

Odpowiedz do tematu