hej słyszał ktoś o stylu walki Bujutsu?Ponoć to jest taki mix japonskich stylów(aikido,judo,jujitsu,karate,i coś tam z bronią)jest tu taka szkoła i niewiem czy warto sie wybrać,chyba zajze tam dzisiaj,jezeli chodzi o mma to trenuje juz 1,% roku w moim klubie i coś bym dodał
dobra dorwałem internetową księge o Bujutsu-jest to faktycznie połączenie 16 stylów walki,myśle ze bedzie ciekawie,poczytam ją troche i ide dziś na trening heh
dziecko?ty chłopczyku twoja wiedza jest gówno warta,siedzisz sobie przed kompem i szperasz w googlach i myslisz że co możesz podwarzyć wiedze kogoś kto napisał ksiązke którą sie sugeruje?myślisz ze jesteś lepiej poinformowany niż człowiek który pochodzi z kraju kwitnącej wiśni i który naucza tego połączenia sw?ostrzeżenie? ty masz ostrzeżenie za swoją głupote pozdro
33 lata a zachowujesz sie jak dziecko hehehe
co? dostaje ostrzezenie bo...pisze prawde a twoja głowa nie może zaakceptować ze ktoś posiada wiekszą wiedze od Ciebie? heheh jednak to prawda co niektórzy tu mnie napisali o Tobie-duży dzieciak,mały mózg
tylko nie mów mamie ze Ciebie skrytykowałem
ehehhe,w szkole pewnie byłeś konfidentem na bankehheh
Muahahahahhahahah.Buasasasasasa
Przepraszam Nie mogłem już
Niezły cwaniak Ciekawe czy gdyby wiedział kim jets boruta też by się tak zachowywał Ty powinieneś borucie dupę lizać, ale dobra
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-06-12, 17:16
pcn1, takich co próbowali być mądrzejsi od Boruty już kilku było i wiesz co? Już ich nie ma , a Boruta już ciągle jest .
Podaj tytuł książki którą czytasz i wtedy może jakoś pogadamy i osiągniemy kompromis. Chociaż po tym jaką wartość merytoryczną prezentują twoje posty wątpię, że coś da tu się zrobić.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Hah.Boruta wykosił wszystkich :P
PROŚBA DO MODÓW!:
Nie banujcie go, ponieważ forum znowu stanie się takie szare, ponure i zimne.teraz panuje miła rodzinna atmosfera śmiechu i radości i nie psujcie jej ;) Bo bd miał na Was foch 4ever i pójdę się pociąć
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"