nie bierz tego z kratką kumpel miał i mówił że badziew pare ciosów i pęka. Wiesz kask ciosów nie łagodzi aż tak żeby uderzać z całej siły. Ja sparuję się bez kasku i jakoś żyje. A ostatnio dostałem porządne kolano na banie. Teraz mam tak jakby róg taki guz mi się zrobił xD Sparing nie jest od tego żeby znokautować kolegę:P Ja osobiście nie cierpię kasku bo na sparingu więcej czasu zajmuje mi poprawianie go niż sam sparing. Ale jak kto woli. A jezeli kupujesz to kup zwykły bez kratek itd. Patrz na materiał z czego wykonany i dosyć ciasny żeby bym i zapięcia tez są ważne.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Sprawdź w innych tematach, które są polecane.
W jakiej cenie miałyby być? Od forumowiczów wiem, że polecana jest firma greenhill, w rękawicach tej firmy walczyli zawodnicy na KSW XIII
Zalezy jakie te greenhille, bo jak raz widziałem taki jeden model to była porażka :P
Dobre są rebele i inne takie ;D Sam mam everlasty i też niczego sobie sa wg mnie.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Probowalem oczywiscie sprawdzic, ale wyszukiwarka na tym forum jest zbyt mocarna i wyswietla setki tematow nie majacych wiele wspolnego z tym co sie wpisalo.
Z tego co widzialem na allegro sa rozne rodzaje budowy tych rekawic. Powiedzcie cos wiecej osoby ktore sie znaja : )
Do graplingu/mma mam
http://allegro.pl/item105...pling_l_xl.html
siostra w Anglii mi kiedyś kupiła(prosiłem o rękawice bokserskie to mamxD) i nie są to dobre rękawice bo te złączenie na środku każdego palca(nie wiem jak to się fachowo nazywa) a dokładniej skóra się strasznie zdziera i rękawice słabo zabezpieczają palce do tego się ślizgają. Po prostu nie są dobre jak dla mnie.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy