Wysłany: 2010-01-24, 19:40 Khalidov vs. Santiago - rewanż
Mamed Khalidov (20-3-1), Czeczen z polskim obywatelstwem, dostanie szansę sięgnięcia po pas mistrzowski Sengoku już w marcu! Tytułu mistrzowskiego będzie bronić Jorge Santiago (28-8). Pojedynek został zakontraktowany na 5 rund po 5 minut każda.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-24, 19:43
Powinna być ciekawa walka. Ja z racji na "narodowość" jestem oczywiście za Mamedem.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Mamed nie będzie miał nawet problemów. A walka skończy się przed czasem.
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-24, 19:58
szogun napisał/a:
Mamed nie będzie miał nawet problemów. A walka skończy się przed czasem.
Uważasz, że Santiago tak łatwo odda pas?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pamiętajmy, że oni już walczyli ze sobą. Santiago wtedy zlekceważył Mameda i nie wydaje mi się, żeby 2 raz popełnił ten sam błąd. Spójrzcie na jego bilans walk. To nie jest gościu, którego można skreślić na starcie.
Ja biorę pod uwagę krótki staż Mameda na światowej scenie MMA - na świecie jeszcze nie do końca to zkminili, jaka to klasa zawodnika dlatego komuś się tam jeszcze ubzdurało że Santiago może z nim wygrać .
Mam nadzieje że Mamed wygra i wierzę w to, jednak tym razem Santiago będzie groźniejszy niż w pierwszej walce, bo już nie będzie lekceważył naszego zawodnika,a poza tym będzie bronił tytułu, mimo to głos na Khalidova.
_________________ Możesz mnie zabić, ale nie możesz mnie pokonać
Ja oddaje głos na Mameda to wielki zawodnik musi się tylko pokazać w świecie i to jest dla niego wielka szansa Mamed jest waleczny i powinien to pokazać w walce z Santiago .lecz myślę że nie będzie tak łatwo jak w pierwszej walce