Co myślicie o tych przeciwnikach? Dla Pudziana może to być cieżka sprawa, a co do przeciwnika Mameda, myślę że nie będzie zbyt wielkich problemów.
Z Pudzianowskim jak najbardziej się zgodzę. Mammed myślę, że sobie poradzi, ale raczej tak łatwo też nie będzie [UWAGA! Oceniam powieszchownie, bo nie znam dobrze tych zawodników (z resztą jak wielu innych ) tylko trochę o nich teraz czytałem.]Podejrzewam, że gdy Pudzian przegra tą walkę (ale nigdy nic nie wiadomo ), to będzie miał jeszcze jedną szansę z Timem Silvą. Jeśli przegra oby dwie skończy się "Pudzianomania" i na KSW IV pewnie się nie pojawi, albo i nawet zakończy "karierę" po skończeniu kontraktu.
Taki temat już jest, nawet ja go zakładałem
Wysłany: 2010-03-29, 18:51 Re: KSW 13
amen20 napisał/a:
Mamed Khalidov (MMA 20-4-1) vs Ryutą Sakuraiem (MMA 20-15-5)
Mariusz Pudzianowski (MMA 1-0) vs Yusuke Kawaguchim (MMA 11-1)
Co myślicie o tych przeciwnikach? Dla Pudziana może to być cieżka sprawa, a co do przeciwnika Mameda, myślę że nie będzie zbyt wielkich problemów.
Mameda przeciwnik to japoński pionek dawnego pride typu zawodnik dla wanda by coś wygrał, dla Pudziana zawodnik trudny, nie jest strasznie otłuszczony i parę ma, gorze z kondycją jego.