chyba raczej Sport/Sztuka Walki. tak przynajmniej w mojej opinii
woker
Wysłany: 2009-09-07, 00:06
Słuchaj, bazując na własnym doświadczeniu mogę Ci polecić Humana (kickboxing.attive.pl), treningi sekcji rekreacyjnej zaczęły się parę dni temu, także spokojnie zdążysz.
Teraz chodzę do w/w klubu bjj/mma, który też polecam i zapraszam. Tylko dobrze byłoby, żebyś się pospieszył, bo nowa sekcja rusza dopiero w styczniu. Jakbyś się zdecydował to napisz PW, albo podaj gg, chętnie odpowiem na pytania odnośnie tych klubów.
Pozdrawiam.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-09-16, 20:55
ale w jakim kontekscie porownywac? skutecznosc? no to idz lepiej na mma. z tym zaznaczenie ze KB w Polsce ma bardzo dobry poziom. oczywiscie najlepiej zrobisz jak przejdziesz sie tu i tu i sam wybierzesz.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Witam , czy ktoś kompetentny ( miał stycznosc z krawką) mógłby mi powiedziec czy lepiej chodzic na bjj i mma czy krav-mage? głownie chodzi o skuteczność i szybkosc przyswajania technik. i czy to dobry idea chodzic z 3-4 miechy na krawke a potem isc w bjj? czytałem co nieco o sztukach walki ale w praktyce jestem nowicjuszem ( boks tajski z 10 h ale to tyle co nic) z góry dziekuję za pomoc
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-09-17, 16:26
Tomek5, idź na MMA lub bjj przejdz sie na oba treningi i wybierz ten ktory Ci sie bardziej podoba,kravka moze byc jedynie dopelnieniem sw sama w sobie jest srednia,cwiczylem wiec wiem.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC