Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Legalnosc mma
Autor Wiadomość
90lukass

Wysłany: 2009-04-26, 16:12   Legalnosc mma

Mam pytanie związane z prawem, czy w Polsce walki mma sa dozwolone przez prawo?
pytam sie bo wiem ze w niektorych krajach zachodnich (takich jak Francja czy Belgia)mma jest zabronione, chociaz walki i tak sie odbywaja.

amen20 

Wysłany: 2009-04-26, 17:09   

Istnieją kluby, gale oraz zawody... Otwarte i reklamowane na szeroką skalę... Nie trudno się domyślić odpowiedzi...

Hate91 
KickBoxing , MT

Wysłany: 2009-04-27, 16:14   

to odrębne miasta ... ważne że w Polsce jest legalne ;p a na reszte to sikam prostym moczem

90lukass

Wysłany: 2009-04-29, 23:08   

amen20 napisał/a:
Istnieją kluby, gale oraz zawody... Otwarte i reklamowane na szeroką skalę... Nie trudno się domyślić odpowiedzi...

W Belgii tak samo i co z tego???

Hate91 
KickBoxing , MT

Wysłany: 2009-05-01, 20:11   

nie no ludzie starej daty są i nie miesci im sie to w głowie ... przedtem był boks potem tam k1 itd... jeszcze a teraz wszystko połączone i nazwane formuła MMA gdzie ludzie walcza stylem jakim im najbardziej pasuje ... parter stójka właśnie nazwa MMA - inni tłumacza mixed martial arts , a można też tłumaczyć RÓŻNORODNOŚĆ STYLÓW WALKI wyjdzie to samo też mi sie wydaje ze formuła MMA jest najbardziej zbliżona pod walkę na ulice bo na ulicy jak wiemy wszystko sie moze zdarzyć.

ps. też moze ludzi przechodzi strach jak widza takiego i znaja takiego zawodnika MMA bo zwykly bokser to walnie i odejdzie a taki MMA ' owiec to jeszcze zrobi dosiad ;pp

ale to takie moje myślenie

90lukass

Wysłany: 2009-05-02, 12:11   

Hate91 napisał/a:
nie no ludzie starej daty są i nie miesci im sie to w głowie ... przedtem był boks potem tam k1 itd... jeszcze a teraz wszystko połączone i nazwane formuła MMA gdzie ludzie walcza stylem jakim im najbardziej pasuje ... parter stójka właśnie nazwa MMA - inni tłumacza mixed martial arts , a można też tłumaczyć RÓŻNORODNOŚĆ STYLÓW WALKI wyjdzie to samo też mi sie wydaje ze formuła MMA jest najbardziej zbliżona pod walkę na ulice bo na ulicy jak wiemy wszystko sie moze zdarzyć.

ps. też moze ludzi przechodzi strach jak widza takiego i znaja takiego zawodnika MMA bo zwykly bokser to walnie i odejdzie a taki MMA ' owiec to jeszcze zrobi dosiad ;pp

ale to takie moje myślenie

A co to ma wspolnego z tematem???
sam ciwicze mma w Belgii, i chce wiedizec jak to wyglada z punktu prawa w Polsce.

Hate91 
KickBoxing , MT

Wysłany: 2009-05-02, 16:55   

no to przed tem kolega odpowiedział jak to wyglada wiec nei wiem po co twoje pytania :|

ja tylko powiedizalem jak to wyglada w oczach innych ludzi podkreślając ich decyzje ze walki mma sa niedozwolone w innych krajach .

Odpowiedz do tematu