Nie interesuje mnie BJJ niestety, tym bardziej Shidokan : / Chcialbym przeniesc sie z KB na MMA, tak zeby miec stojke z parterem. Dokladajac sam parter nie zrezygnuje z KB i nie wyrobie z treningami : / W kazdym razie dzieki za pomoc : )
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-13, 19:35
Jesus napisał/a:
Nie interesuje mnie BJJ niestety, tym bardziej Shidokan : / Chcialbym przeniesc sie z KB na MMA, tak zeby miec stojke z parterem. Dokladajac sam parter nie zrezygnuje z KB i nie wyrobie z treningami : / W kazdym razie dzieki za pomoc : )
Shidokan to trening przekrojowy tak jak MMA (chociaż to nie sport walki tylko formuła i większość klubów tak pisze) więc podbijaj tam i nie gadaj jak się nie znasz.
Nie bardzo rozumiem Jesus o co Ci chodzi. Dostałes namiar na dwa kluby biorace udział w rywalizacji MMa. Może nie jest to krajowa czołówka, ale nikt tu nic na to nie poradzi. Chcesz ćwiczyc - to wiesz gdzie. Nie chcesz - trudno.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-13, 21:29
Jesus napisał/a:
Nie slyszalem za wiele o tym, raczej nikt nie polecal, wiec w ciemno nie chce isc.
Chłopaki z Sowilo regularnie startują w zawodach BJJ/SF i są filią Drysdale BJJ (i tak pewnie nie wieszk kto to)
A Shidkokan Kielce to jedna z fili z klubów Shidokan w Polsce mają pare startu w zawodach i dają w miarę radę. Ja bym śmigał do Shidokana i do Sowilo bo ceny nie są duże.