Wysłany: 2009-09-13, 15:27 MMA Poznań Gameness Team
OGŁASZAMY NABÓR DO SEKCJI BRAZYLIJSKIEGO JIU-JITSU I MMA
GAMENESS TEAM POZNAŃ ogłasza nabór do sekcji brazylijskiego jiu jitsu i MMA.
Zapraszamy wszystkich chętnych do grup początkujących i zaawansowanych. Treningi odbywają się w Poznaniu przy ul. Starołęckiej 60 w budynku po dawnej dyskotece Disco Planet. Zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowanych instruktorów oraz aktywnych zawodników którzy zdobywają medale na arenie międzynarodowej.
Rozkład treningów oraz cennik umieszczony jest w zakładce treningi. Osoby do 18 roku życia 60zł MIESIĘCZNIE - karnet nieograniczony.
Znajomy z WLKP ma dwa pytania do Ciebie Boruta, a nie chce mu się zakładać konta i "jak zawsze" pójdzie przeze mnie Pierwsze: Czy ten klub zalicza się do najlepszych w Polsce twoim zdaniem? (chodzi o MMA oczywiście) Po drugie, Czy ma mocną bazę, jeśli chodzi o sparring partnerów?
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-17, 15:01
Thor napisał/a:
Znajomy z WLKP ma dwa pytania do Ciebie Boruta, a nie chce mu się zakładać konta i "jak zawsze" pójdzie przeze mnie Pierwsze: Czy ten klub zalicza się do najlepszych w Polsce twoim zdaniem? (chodzi o MMA oczywiście) Po drugie, Czy ma mocną bazę, jeśli chodzi o sparring partnerów?
1 Ma np. Jędrzej Kubski, 2 Polska filia Drysdale BJJ.
Zawodników ma bardzo dobrych, ale wszyscy zostali wyszkoleni w Strefie Walki. Swoich jeszcze się nie dochowali, więc nie sposób ocenić poziom trenerski.
Dzięki wielkie Batman , to lista z 2008, troszkę się pewnie pozmieniało ale większość czołówki polskiej jest Przed chwilą wszedłem na stronkę gamenessteam, jest tam Mańkowski, Kubski, Biskup, a "Uszol" przypadkiem tam nie trenuje? Bo na ost BOTE jak widziałem reprezentował ten klub (wcześnie zdaje się że Strefę Walki?). Czy twoim zdaniem Boruta, ten klub ma najmocniejszych zawodników, jeśli chodzi o WLKP? Bo coś zapomniałeś tego napisać. Poszperałem trochę w necie, przejrzałem jakie są kluby w WLKP i ciężko moim zdaniem o lepszy w tym województwie, ale mogę się mylić.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-17, 19:24
Thor napisał/a:
Dzięki wielkie Batman , to lista z 2008, troszkę się pewnie pozmieniało ale większość czołówki polskiej jest Przed chwilą wszedłem na stronkę gamenessteam, jest tam Mańkowski, Kubski, Biskup, a "Uszol" przypadkiem tam nie trenuje? Bo na ost BOTE jak widziałem reprezentował ten klub (wcześnie zdaje się że Strefę Walki?). Czy twoim zdaniem Boruta, ten klub ma najmocniejszych zawodników, jeśli chodzi o WLKP? Bo coś zapomniałeś tego napisać. Poszperałem trochę w necie, przejrzałem jakie są kluby w WLKP i ciężko moim zdaniem o lepszy w tym województwie, ale mogę się mylić.
Trenuje trenuje, jest też to też filia jak pisałem Drysdale BJJ, więc promocji na paski od samego Roberta można dostać ;)
Tak w tej chwili ma najmocniejszy skład w Wielkopolsce i jeden z najmocniejszych w Polsce. A co do lepszosci, to patrz to co napisałem w poprzednim poście. A lista jest aktualna.