Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
MMA Poznań Gameness Team
Autor Wiadomość
nemezino 

Wysłany: 2009-09-13, 15:27   MMA Poznań Gameness Team

OGŁASZAMY NABÓR DO SEKCJI BRAZYLIJSKIEGO JIU-JITSU I MMA

GAMENESS TEAM POZNAŃ ogłasza nabór do sekcji brazylijskiego jiu jitsu i MMA.

Zapraszamy wszystkich chętnych do grup początkujących i zaawansowanych. Treningi odbywają się w Poznaniu przy ul. Starołęckiej 60 w budynku po dawnej dyskotece Disco Planet. Zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowanych instruktorów oraz aktywnych zawodników którzy zdobywają medale na arenie międzynarodowej.

Rozkład treningów oraz cennik umieszczony jest w zakładce treningi. Osoby do 18 roku życia 60zł MIESIĘCZNIE - karnet nieograniczony.

Strona Klubu www.gamenessteam.pl MMA Poznań

Więcej informacji można uzyskać pod numerami telefonów:

510 084 790 - Darek
694 484 880 - Filip

Thor

Wysłany: 2010-02-17, 14:59   

Znajomy z WLKP ma dwa pytania do Ciebie Boruta, a nie chce mu się zakładać konta i "jak zawsze" pójdzie przeze mnie :-x Pierwsze: Czy ten klub zalicza się do najlepszych w Polsce twoim zdaniem? (chodzi o MMA oczywiście) Po drugie, Czy ma mocną bazę, jeśli chodzi o sparring partnerów?

Komaro 

Wysłany: 2010-02-17, 15:01   

Thor napisał/a:
Znajomy z WLKP ma dwa pytania do Ciebie Boruta, a nie chce mu się zakładać konta i "jak zawsze" pójdzie przeze mnie :-x Pierwsze: Czy ten klub zalicza się do najlepszych w Polsce twoim zdaniem? (chodzi o MMA oczywiście) Po drugie, Czy ma mocną bazę, jeśli chodzi o sparring partnerów?

1 Ma np. Jędrzej Kubski, 2 Polska filia Drysdale BJJ.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-02-17, 15:29   

Żależy co masz na myśli pisząc o najlepszych. Tak, ma mocną bazę.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Thor

Wysłany: 2010-02-17, 16:10   

Wiadomo że chodzi o zawodników i trenerów. Czy ten klub zalicza się do najmocniejszych w kraju, pod tym kątem? Czy może w WLKP znajdziemy lepsze?

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-02-17, 16:25   

Zawodników ma bardzo dobrych, ale wszyscy zostali wyszkoleni w Strefie Walki. Swoich jeszcze się nie dochowali, więc nie sposób ocenić poziom trenerski.

Batman 

Wysłany: 2010-02-17, 17:13   

http://forum.fight-club.p...cane-vt1627.htm Tu masz kluby polecane przez Borutę, więc wejdź i zobacz, który będzie koledze odpowiadać

Thor

Wysłany: 2010-02-17, 17:34   

Dzięki wielkie Batman ;-) , to lista z 2008, troszkę się pewnie pozmieniało ale większość czołówki polskiej jest :-) Przed chwilą wszedłem na stronkę gamenessteam, jest tam Mańkowski, Kubski, Biskup, a "Uszol" przypadkiem tam nie trenuje? Bo na ost BOTE jak widziałem reprezentował ten klub (wcześnie zdaje się że Strefę Walki?). Czy twoim zdaniem Boruta, ten klub ma najmocniejszych zawodników, jeśli chodzi o WLKP? Bo coś zapomniałeś tego napisać. Poszperałem trochę w necie, przejrzałem jakie są kluby w WLKP i ciężko moim zdaniem o lepszy w tym województwie, ale mogę się mylić.

Komaro 

Wysłany: 2010-02-17, 19:24   

Thor napisał/a:
Dzięki wielkie Batman ;-) , to lista z 2008, troszkę się pewnie pozmieniało ale większość czołówki polskiej jest :-) Przed chwilą wszedłem na stronkę gamenessteam, jest tam Mańkowski, Kubski, Biskup, a "Uszol" przypadkiem tam nie trenuje? Bo na ost BOTE jak widziałem reprezentował ten klub (wcześnie zdaje się że Strefę Walki?). Czy twoim zdaniem Boruta, ten klub ma najmocniejszych zawodników, jeśli chodzi o WLKP? Bo coś zapomniałeś tego napisać. Poszperałem trochę w necie, przejrzałem jakie są kluby w WLKP i ciężko moim zdaniem o lepszy w tym województwie, ale mogę się mylić.

Trenuje trenuje, jest też to też filia jak pisałem Drysdale BJJ, więc promocji na paski od samego Roberta można dostać ;)

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-02-17, 22:17   

Tak w tej chwili ma najmocniejszy skład w Wielkopolsce i jeden z najmocniejszych w Polsce. A co do lepszosci, to patrz to co napisałem w poprzednim poście. A lista jest aktualna.

Thor

Wysłany: 2010-02-18, 07:38   

Dziękuje mistrzowie za pomoc :-) Wiem wiem Boruta, Strefa Walki. Możliwe że tam się kolega wybierze lub też do Gamenessteam.

Odpowiedz do tematu