Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
MMA w Ostrowie Wielkopolskim??
Autor Wiadomość
Esperanto 

Wysłany: 2009-05-17, 14:02   MMA w Ostrowie Wielkopolskim??

Boruta chciałbym sie dowiedzieć czy w Ostrowie WLKP jest jakiś dobry klub MMA? (utytu łowani trenerzy, zawodnicy itp ) dzieki z góry, pozdro

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-05-17, 18:34   

Niestety jedyne co wiem o Ostrowie, to to że rok temu na Mistrzostwach Polski Amatorskiego MMA w Warszawie mój uczeń pokonał zawodnika stamtąd.
Jedyne co znam w okolicy i mogę polecić to krotoszyńską filię Strefy Walki:
http://www.bjjkrotoszyn.nk6.pl
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Esperanto 

Wysłany: 2009-05-17, 20:01   

Poszukałem troche w google i coś znalazłem. Trenerem tam jest Rafał Zawidzki startował np w shooto i w almma. Możesz coś o nim powiedzieć?

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-05-17, 23:25   

Niestety niewiele. Co prawda sędziowałem jego walkę na IV lidze Shooto, gdzie wygrał z Szulińskim z Arrachion MMA Olsztyn, ale nie pamiętam tej walki. O jego przeciwniku też nic nie potrafię powiedzieć. Na VI lidze z koleji przegrał z Gułasiem. Nie było mnie tam, a o jego przeciwniku moge powiedziec tyle, ze bardzo ładnie wygrał przez latajace kolano na III lidze i dwukrotnie nie podjął walki z moim uczniem Krzyskiem Piechotą. Na pierwszej lidze Zawidzki zremisował, ale znowu nie pamietam ani jego ani przeciwnika. Na ALMMA był poza pudłem, a mnie na tej edycji nie było.
W walce zawodowej przegrał z Podolakiem, nic w niej nie pokazał, ale Podolak to dobry, doświadczony zawodnik.
Wygrał tez turniej Full-contact jiu-jitsu (amatorskie mma w kimonach) w Bytomiu, ale znowu nie znam przeciwników i byłem nieobecny.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Odpowiedz do tematu