Niestety jedyne co wiem o Ostrowie, to to że rok temu na Mistrzostwach Polski Amatorskiego MMA w Warszawie mój uczeń pokonał zawodnika stamtąd.
Jedyne co znam w okolicy i mogę polecić to krotoszyńską filię Strefy Walki:
http://www.bjjkrotoszyn.nk6.pl
Niestety niewiele. Co prawda sędziowałem jego walkę na IV lidze Shooto, gdzie wygrał z Szulińskim z Arrachion MMA Olsztyn, ale nie pamiętam tej walki. O jego przeciwniku też nic nie potrafię powiedzieć. Na VI lidze z koleji przegrał z Gułasiem. Nie było mnie tam, a o jego przeciwniku moge powiedziec tyle, ze bardzo ładnie wygrał przez latajace kolano na III lidze i dwukrotnie nie podjął walki z moim uczniem Krzyskiem Piechotą. Na pierwszej lidze Zawidzki zremisował, ale znowu nie pamietam ani jego ani przeciwnika. Na ALMMA był poza pudłem, a mnie na tej edycji nie było.
W walce zawodowej przegrał z Podolakiem, nic w niej nie pokazał, ale Podolak to dobry, doświadczony zawodnik.
Wygrał tez turniej Full-contact jiu-jitsu (amatorskie mma w kimonach) w Bytomiu, ale znowu nie znam przeciwników i byłem nieobecny.