djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 480 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2010-06-22, 08:54
Morad napisał/a:
Jeśli na ulicy dobry bokser do ciebie wystartuje to nie będziesz miał czasu
ilu masz mistrzów? kilku. nie każdy chodzący po ulicu to wirtuoz swej sztki
Morad napisał/a:
Myślisz że u nas Muay Thai jest na dobrym poziomie. Jest na beznadziejnym
jasne że to młoda dyscyplina w Polsce ale nie przesadzaj-cały czas się rozwija
Pomagałem jako obsługa techniczna Gali Finałowej Międzynarodowych Mistrzostw Polski i poziom był całkiem dobry. Pamiętaj ,że MT posiada techniki walki w klinczu co jest obce
Sądze, że ta dyskusja o tym co jest lepsze jest bezcelowa ponieważ są mocne argumenty przemawiające i za bokserem i za Bokserem tajskim.Jedni wolą boks inni muay thay ale prawda jest taka że na ulicy walczy człowiek i bardzo wiele zależy od okoliczności(liczba napastników itd). Ja wole boks
_________________ Ten, kto zwycięży siebie, jest największym wojownikiem.
Będzie ale na pewno nie będzie miał ich na tyle opanowanych jak ktoś kto od początku swojej kariery owe rzeczy trenuje ;P Wiec zależy do czego ci trening potrzebny ;P Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia xD
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 01 Maj 2010 Posty: 98 Skąd: G-dz
Wysłany: 2010-06-23, 16:10
Macie takie problemy jak moje babcia. Naprawdę nie macie się za co zabrać, dobrze ze judo nie doszło bo dopiero by było. Ktoś ma zamiar trzaskać rękoma proszę bardzo boks, inny ma zachciankę z nogami idzie na tajski. Co lepsze? pan wyżej powiedział, zależy od 4liter .A teraz może rozstrzygniemy co ma piernik do wiatraka?
Majkel, Przeczytaj pierwsze zdanie w tym temacie. Brzmi ono następująco- "Co waszym zdaniem bardziej opłaca się trenować pod MMA? " Nadal uważasz, że ankieta nie jest pod MMA?