Wysłany: 2009-09-02, 18:25
MMA i K1 ;) Nie lubie sportow druzynowych bo tam trzeba polegac na innych a podczas walki tylko masz siebie i swoje umiejetnosci. Pozatym scena sportow walki jest bardzo szeroka i nie mozna sie nudzic bo kazdy znajdzie cos dla siebie.
Oczywiscie, ze Sporty walki ;) uwielbiam to, gdy umiejetnosci i psychika zawodnikow sa poddawane probie, kocham walki niezaleznie od ich wyniku, po prostu uwielbiam to niesamowicie, nie wiem jak to opisac. Cudowne uczucie, gdy stoisz twarza w twarz z przeciwnikiem :)!
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2009-09-02, 21:18
Po prostu lobie sztuki walki sam trenuje tkd i kick boxing
Super sport , wszystko zależy od ciebie (nie to co w grach zespołowych ) , wszystko ma sens i przydaje się w życiu .
Lubie sporty walki przez dawke adrenaliny, od której jestem uzależniony! Podczas walki moge liczyć tylko na siebie i jeżeli coś zrobie nie tak to tylko ja dostaje za swoje a nie cała drużyna. A poza tym sporty zespołowe mnie nie kręcą za bardzo bo nie ma tej adrenaliny i trzeba liczyć na innych. Poza sportami walki to snowboard ale to bardziej miłość/pasja niż sport, Najlepsze uczucie jak lece w powietrzu z deską pod nogami (czuje sie wtedy taki wolny). A podczas lata to skateboarding coś tam katuje.
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
Ja zawsze byłem, można powiedzieć, strategiem i artystą, dlatego lubię element parteru w SW - uczucie, gdy odklepiesz kogoś cięższego i silniejszego dzięki jakiemuś sprytnemu fortelowi - bezcenne.
Poza tym cenię piękno rzutów, niestety te ostatnie nie za dobrze mi wychodzą...