a takie głupie pytanie mam
żeby zapisac sie na mma trzeba umieć jakaś sw ??
czy można iść kopletnie zielony nie znam sie zabardzo
mma -mixed material arts czyli ze mieszane strytle walki czyli na treningi moge iść dopiero jak umiem już jakieś sw czy moge isc tak jak wyzej napisalem kompletnie zielony?
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-03, 13:59
Onik napisał/a:
a takie głupie pytanie mam
żeby zapisac sie na mma trzeba umieć jakaś sw ??
czy można iść kopletnie zielony nie znam sie zabardzo
mma -mixed material arts czyli ze mieszane strytle walki czyli na treningi moge iść dopiero jak umiem już jakieś sw czy moge isc tak jak wyzej napisalem kompletnie zielony?
Ostatnio zmieniony przez Onik 2011-05-10, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-03, 15:18
Onik napisał/a:
i o to chodzi!!
jestem w angli szukam na necie jakiegos klubu dzieki bardzo za odpowiedz mam zajawke od dluzszego czasu ale jakos nie mialem samozaparcia dziisja zaczelem biegac ;p w domu cwicze od dluzszego czasu pompeczki i takie pierdoly niby pierdoly ale widac znaczna poprawe;p
no i teraz mam ochote powalczyc troche glownie zajkawka wziela sie od cro copa po walce z fedorem wiem ze to dziwne troche ale czuje ze bym sie nadawal xD
zobaczymy zobaczymy
takie pytanie jeszcze jak to wyglada na pierwszym treningu chca jakis sparing zebym sprawidzili co potrafie czy na spokojnie
KSU chodzi do dobrego klubu więc może do niego podbij, zależy też w jakim mieście mieszkasz. Podaj a coś się znajdzie.
spoko fajne forum ogólnie widze że bardzo aktywne zajebiście mi sie to podoba
mieszkam w bristolu a dokladnie na obrzezu lawrcence weston shirehampton avonmouth i szukam cos w tych okolicach ale do centrum mam 40 min autobusem jak by byla koniecznosc to bym gdzies do centrum jezdzil fajnie jak by ktos z bristolu byl szukam na necie narazie znalazlem boks i pare material artsow ale daleko od mojego domu ;/
i fajnie by bylo jak by mnie na sprawing wzieli od 2 lat w angli jestem zadnej solowkie nie walilem 2 lata a mam ochote z kims sie pobic
Haha mam rodzine tez w okolicach bristolu (Czard miasto sie nazywa czy jakos tak)
Tam widziałem jakis klub MMA zaraz poszukam to ci dam namiary
Edit:
Mam
Trojan Free Fighters Bristol
15-29 Union Street,
BRISTOL,
BS1 2DF
Trojan Free Fighters Bristol are open for business from 19:30 to 21:30 Monday, 20:15 to 21:30 Tuesday, 19:30 to 21:00 Wednesday to Thursday, 8:30 to 20:30 Friday and are closed Saturday to Sunday.
jesteś wielki dzieki ci bardzo browar ci wisze
jakies 30 min od mojego domu jest ten klub godziny otwarcia jak dla mnie w sam raz bo ucze sie i pracuje wieczory mam wolne
dzieki ci bardzo jeszcze raz i jak mozna wiedziec z jakiego miasta jestes?
Wysłany: 2010-02-03, 17:15
Onik napisał/a:
jesteś wielki dzieki ci bardzo browar ci wisze
jakies 30 min od mojego domu jest ten klub godziny otwarcia jak dla mnie w sam raz bo ucze sie i pracuje wieczory mam wolne
dzieki ci bardzo jeszcze raz i jak mozna wiedziec z jakiego miasta jestes?
On był a Anglii a tak jest ze Szczecina masz napisane :P
Ostatnio zmieniony przez Onik 2011-05-10, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-03, 17:33
Na stałe w Anglii jesteś? On jest z osiedla jasnej czy jakoś tak nie daleko RYDLA w Bristol też była sekcja Gracie Barra ale odeszli od nich i zmięli nazwę wystarczy wpisać w google Gracie Barra Bristol albo MMA lub Jiu Jitsu.