Wysłany: 2011-03-20, 12:34 PRZYGOTOWANIE MMA W POLSCE
Od dosc niedawna w wiekszosci portali o tematyce SW w tym wypadku MMA internetowi znawcy narzekaja ze w Polsce nie da sie porzadnie przgygotowac jak np w USA BR czy UK
Moim skromnym zdaniem jest to wina poprostu fajterów ktorzy scinaja po 10 kg dzien przed walka a juz 2 askepkt to taki ze nie maja psychiki co wnioskuje po ostatniej walce Heldzika w Bellatorze.
Niech lud przemówi
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Jak dla mnie gadanie Heldzik na zawodnika ,który jest jednym z lepszych w polsce to troche nie na miejscu Zazdrościsz mu czy co ,że tyle jadu wylewasz ?
_________________ www.karo-fhu.pl/sklep - Już działamy ! / Witaminy i Suplementy dla Sportowców informację na Priv , mail, gg!
To nie temat o Heldzie wiec nie szukajcie wytłumaczenia w mojej rzekomej zawisci bo to bzdura Grapplerem jest swietnym ale zawodnikiem mma marnym to moje zdanie nie musicie sie ze mna zgadzac.
I zachecam do dyskusji a nie oftopowaniu na temat ów zawodnika
Nightmare, chyba nie jestes odpowiednia osoba zeby mowic ze ktos po ciosach marudzil jak dziecko :P Mial pewne "prawo" marudzic bo nie byl gotowy na taka walke. Zbyt mlody
I nikt nie bedzie gotowy do walki na swiatowym poziomie jesli nie bedzie gotowy poniesc pewnych wyrzeczen, wyjazdow do roznych klubow/ w tym za granice/ na treningi i sparingi- Nie mozna ciagle trenowac/sparowac z tymi samymi osobami to jest ten blad co fedor popelnil.
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.
Marni zawodnicy nie wygrywają z Mańkowskim, Silvą, Abramiukiem, czy Lasotą.
Same submissiony ..nigdzie nie podważam jego umiejetnosci parterowych co wspominałem wczesniej
artemis napisał/a:
Nightmare, chyba nie jestes odpowiednia osoba zeby mowic ze ktos po ciosach marudzil jak dziecko :P
To tak samo jakbys mowil ze nie moge krytykowac A.Małysza bo nie skacze na nartach..
Przemysl nastepnym razem to co chcesz napisac
artemis napisał/a:
I nikt nie bedzie gotowy do walki na swiatowym poziomie jesli nie bedzie gotowy poniesc pewnych wyrzeczen, wyjazdow do roznych klubow/ w tym za granice/ na treningi i sparingi- Nie mozna ciagle trenowac/sparowac z tymi samymi osobami to jest ten blad co fedor popelnil
.
Fedor to akutat zły przykład poniewaz on nie ma tak ze nie ma z kim trenowac ale osoby z ktorymi trenuje dzieli zbyt wielka przepasc umiejetnosci co wiekszosci polskim chlopakom narazie nie grozi..moze z paroma wyjatkami
sugerujesz ze fedor ma z kim trenowac a polacy nie ?? Poza tym mozesz krytykowac malysza i kogo tam chcesz, twoje prawo ale zeby 17latek mowil ze 19latek przyjmuje ciosy jak dziecko to wiesz :p sam trenuje z osobami w podobnym wieku do ciebie i jest zasadnicza roznica miedzy 17latkiem a 19latkiem.
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.
Marni zawodnicy nie wygrywają z Mańkowskim, Silvą, Abramiukiem, czy Lasotą.
Same submissiony ..nigdzie nie podważam jego umiejetnosci parterowych co wspominałem wczesniej
Nie "submissiony" tylko MMA.
W dzisiejszych czasach trzeba byc nieco bardziej przekrojowym niz Royce na 1 ufc.Moze sie myle w kwesti psychiki wiec mozliwe ze lezy to w jego doswiadczeniu i braków w innych plaszczyznach niz parter.Czas pokaże
artemis napisał/a:
sugerujesz ze fedor ma z kim trenowac a polacy nie ?? Poza tym mozesz krytykowac malysza i kogo tam chcesz, twoje prawo ale zeby 17latek mowil ze 19latek przyjmuje ciosy jak dziecko to wiesz :p sam trenuje z osobami w podobnym wieku do ciebie i jest zasadnicza roznica miedzy 17latkiem a 19latkiem.
Widze ze dalej nie mozesz pojąc o co mi chodzi..przeczytaj wczesniejszy post jeszcze raz i ze zrozumienem
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy