Mam wyjeb**** że to rodak, nie flagi zdobi człowieka wolę oglądać walkę jednego zawodnika z USA niż 50 z Polski.
Ze mnie taki patriota jak wcale, ale to nie zmienia faktu że lepiej mieć w swoim kraju ludzi mądrych, niż głupich
_________________ BJJ MMA Boks
"Koks Ciacho i dyskretnie"
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-03-21, 17:20
michal_5_fcb napisał/a:
Killu napisał/a:
Jako strongman osiągnął chyba wszystko (nie znam się)
Tak. W zawodach strongman osiągną wszystko (słyszałem to już z kilku źródeł).
Killu napisał/a:
Ale mu się nie dziwie osiągnął w strongmanach tyle i myśli, że w czymś innym tyle samo osiągnie.
Mógłby osiągnąć (nie mówię, że byłby mistrzem świata, ale na jakimś tam przyzwoitym poziomie to dałby radę walczyć) gdyby robił to wszystko z głową. Dobrzy trenerzy, sparingi z odpowiednimi ludźmi..jednak mnie się wydaję, że Pudzian jest zadufany w sobie i myśli, że da radę samemu wszystko wygrać.
Z tego co Boruta napisał to jednak nie wszystko osiągnął
Cytat:
Skoki narciarskie, czy strongmani to dyscypliny niszowe. Do tego w tych drugich najbardziej liczy si eArnold Calassics, gdzie Pudzian nawet na podium się nie załapał.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Powrót nastąpił ale Pudzian nadal nic nie mówi gdzie trenuje tylko gada, że robi Boks i Zapasy i gada że nikogo się nie boi i skóry łatwo nie odda, pokory dla zawodnika który zarabia tym na życie a Pudzian nie musi.
Powrót nastąpił ale Pudzian nadal nic nie mówi gdzie trenuje tylko gada, że robi Boks i Zapasy i gada że nikogo się nie boi i skóry łatwo nie odda, pokory dla zawodnika który zarabia tym na życie a Pudzian nie musi.
tak samo jak ktoś kiedyś zapytał czy bierze sterydy... a on jak zawsze mało mównie powiedział, zacznij uprawiać sport wyczynowy to będziesz wiedział czy masz zacząć brać jakieś sterydy itp... [mniej więcej to taki sens miało]
to mnie rozbawiło:
Cytat:
Zapasy dobrze mi wychodzą, więc jeżeli ściągnę go do lin, to go na pewno wywrócę, a na dole, to rzeźnię z nim zrobię.
gorzej będzie jak jego nie chcący wypnie zza ring hehe
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-03-31, 17:25
Nie wiadomo czy to prawda. Np. na wp.pl pisało że to trener wywałił pudziana.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-03-31, 20:45
Ziomek napisał/a:
Nie wiadomo czy to prawda. Np. na wp.pl pisało że to trener wywałił pudziana.
czytaj dalej wp.pl a ja czytam forum klubu Mirasa i wiem że do niego wrócił.
Najbliższym rywalem Mariusza Pudzianowskiego w formule MMA, będzie Japończyk Yusuke Kawaguchi. Jego rodak Ryuta Sakurai zmierzy się z Mamedem Khalidovem. Walki odbędą się 7 maja na XIII gali KSW w katowickim Spodku. Pudzian przyznał, że ostatnio tyle pracował, że trener musiał dać mu odpocząć i wygonił go z treningu.
Uuu, nie mogę się doczekać, chuj z tym cyrkowcem, ważne, że będzie walka mameda
Fakt Wprowadzono mni w błąd i przez to daty nie sprawdziłem
Wysłany: 2010-09-10, 19:34
Na forum klubowym Mirka Oknińskiego pojawiła się jego wypowiedź na temat ostatniego wywiadu z Mariuszem Pudzianowskim, w którym Mariusz powiedział, że wie kto opowiada plotki o ustawionej walce ze Butterbean’em. Odpowiedź Mirka Oknińskiego pojawiła się bardzo szybko.
Cytat:
“Wczoraj ukazał się wywjad z Pudzianem że on wie kto rozsiewa plotki dotyczące ustawionej walki. Dziwnym trafem zjawił sie dzisiaj na sali zapasniczej Legii w godzinach mojego treningu. Towarzystwa mu dotrzymywało dwóch kolegów jego gabarytów.Dziwna sprawa bo po walce z Silvią nie mogłem się do tej pory do niego dodzwonić a że nie jestem jego trenerem dowiedziałem się kilka dni temu z internetu. Jeżeli Pudzian chce rozwjązać tą sprawę możemy się spotkać na ringu a nie w towarzystwie kolegów. (Na treningach wielokrotnie z nim wygrywałem).Dobra oferta finansowa i jestem do dyspozycji.Na drugą walkę mogę wziąć Kawulskiego lub Lewandowskiego.
Drwal miał rację ksw to CYRK. M. Okniński”
Trochę błędów można się doszukać w wypowiedzi Mirka
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-09-11, 08:22
Majkel napisał/a:
ksw to CYRK.
Nic dodać nic ująć. Z tym trzeba się zgodzić. Jeszcze zanim Pudzian zaczął swoją "karierę" w MMA myślałem, że KSW w przeciągu kilku lat stanie się na prawdę klasową galą na której będą walczyli świetni zawodnicy. Niestety, jeden człowiek (wraz z nakręcającymi całą szopkę mediami) potrafił wszystko zepsuć. Zmienić to mógłby tylko solidy wpierdol dla Pudziana i wycofanie się go z MMA. Wtedy może po kilku edycjach KSW wszystko wróciłoby do normy.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"