Ja kiedyś oglądałem jakiś wywiad czy coś z Pudzianem i on mówił, ze ochroniarze chronią innych przed nim. Mówił, że jak ktoś go zdenerwuje to Ci ochroniarze go powstrzymują.
Ja kiedyś oglądałem jakiś wywiad czy coś z Pudzianem i on mówił, ze ochroniarze chronią innych przed nim. Mówił, że jak ktoś go zdenerwuje to Ci ochroniarze go powstrzymują.
Właśnie o tym mówiłem :D
Teraz bo więźniu to go bardzo trudno wyprowadzić, dlatego też na pewno Nejman wyskoczył pierwszy z tym wszystkim ;P
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Jak na razie to wg swiadków zaczynał Pudzianowski. Oczywiscie pytanie o wiarygodność źródła, ale jak na razie nie ma podstaw by je podważać.
A co do image'u Pudzianowskiego, to chyba wszyscy wiedzą, ze sterydy za dobrze nie wpływaja na pewne cechy charakteru. Ciężko uwierzyc, aby jeden z najwiekszych koksiarzy w Polsce był od tego wpływu wolny.
Faktycznie nie musiał to być wcale "wałek", może i Pudzianowi coś odbiło...W zasadzie trochę dziwne że szefowie KSW zrobili by taką parodię...Przecież to jest banał, chyba są o wiele mądrzejsi....Czytałem wiele tematów na innych serwisach...I pada często zdanie że "kibice" z chęcią zobaczą w przyszłości walkę Pudzian vs Lesnar . Faktycznie ta walka w grudniu może jednak zaszkodzić...Denerwuje mnie bardzo głupota ludzka... Jak można liczyć na walkę Pudziana z Lesnarem, mało tego w necie znajdziesz tego sporo, to nie jedna osoba tak napisała. Zbytnio nie przepadam za Lesnarem, ale no faktycznie może być on najsilniejszym i najlepszym zapaśnikiem aktualnie w cieżkiej w mma. Jeśli przyjmiemy że tak jest to Brock jest światowym numerem 2, jeżeli nie 1, wiadomo jest Fedor, ale Lesnar z walki na walkę jest o wiele lepszym fighterem, chyba się z tym zgodzicie. Pudzian pomimo tego że jest najsilniejszym gościem na świecie to nie wytrwałby z Lesnarem nawet minuty, nie ten poziom umiejętności i na pewno nie ta "waleczność", chociaż ocenimy to w grudniu.
O walce z Lesnarem to on może pomażyć. Lesnar musiałby się tragicznie stoczyć i wyleciec z UFC, zeby go KSW wzięło. A nawet wtedy KSW by nie było nań raczej stać. Z drugiej strony Pudzianowski nie ma szans na trafienie do UFC. Nawet gdyby zdażył się cud i za parę lat wyrósł z niego fajter, to nie byłby dla UFC wystarczająco atrakcyjny, a by mu zapłacili tyle ile by chciał.
wystarczająco atrakcyjny, a by mu zapłacili tyle ile by chciał.
Niby dlaczego? Jasne jest że Pudzian nie będzie walczył dlatego że niema za co kupić chleba. Ma tyle kasy że żadne KSW czy UFC niejest mu potrzebne do życia. Chce spróbować czegoś nowego, jak mu to wyjdzie i spodoba to podejrzewam że będzie dalej walczył.
Niby dlatego, że że jak mu proponowano walki w Japonii, to się nie zgodził bo za mało kasy mu dawali, a teraz z dwóch ofert wybrał tą, gdzie wiecej siana i słabszy przeciwnik.
Tak. Wbrew temu co się niektórym wydaje Pudzianowski, Małysz, Kubica nie są żadnymi super-hiper światowymi gwiazdami. W Japonii to po prostu jeden z wielu dużych facetów, jakich tam lubią oglądać, który coś tam w jakimś egzotycznym sporcie osiągnął.
W UFC byłoby jeszcze gorzej, po Amerykanie nie są fanami samych rozmiarów. Nie mówiac już o testach antydopingowych.