Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pudzian podpisał kontrakt z KSW!
Autor Wiadomość
Anty!

Wysłany: 2009-12-14, 23:54   

Boruta napisał/a:
Cytat:
- Szopka. Ludzie teraz będą myśleli, że tak wygląda MMA. To nieprawda - irytuje się "Goryl" w rozmowie z dziennikiem "Polska The Times", jedyny Polak, który walczy w największej obecnie organizacji MMA na świecie - UFC.
wp.pl

cd
Cytat:
Drwal nie uważa jednak, że Mariusz Pudzianowski nie ma szans na karierę w sportach walki. - On ma potencjał: siłę, szybkość, jest wielki i pobudza wyobraźnię. Jeśli będzie ciężko pracował to ma szansę pojawić się w ciekawym show - analizuje jedyny Polak w UFC.

P.S.
Dlaczego tak wielu zawodników itp. dostrzega w Pudzianowskim potencjał tylko nie ty BORUTA?
Nie twierdzę że jest on już mistrzem ale ma taką szansę i chyba powinieneś mu życzyć jak najlepiej?
Twój kolega (?) Okniński również dostrzega talent u Pudziana, czy on nie zna się na rzeczy?

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-12-15, 00:02   

Potencjał to ja dostrzegam nawet w Tobie. I co z tego? Od potencjału do zawodnika droga daleka, a często po drodze urwana.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2009-12-15, 17:20   

Anty! napisał/a:
- Szopka. Ludzie teraz będą myśleli, że tak wygląda MMA. To nieprawda - irytuje się "Goryl" w rozmowie z dziennikiem "Polska The Times", jedyny Polak, który walczy w największej obecnie organizacji MMA na świecie - UFC.
Tak prawdziwe az zasmuca :-|

forve 

Wysłany: 2009-12-15, 21:41   

shinra napisał/a:
Anty! napisał/a:
Tak prawdziwe az zasmuca :-|

dokładnie, teraz każdy będzie myslał że MMA to wiejska dyskoteka ;| a tak naprawde to sprawdzian nie tylko umiejętności walki ale także intelektualny, nie ma co się okłamywać pudzian jest nikim w świecie mma ;)

Batman 

Wysłany: 2009-12-16, 15:29   

http://sport.wp.pl/kat,60...ml?ticaid=194a8

Sajgon 

Wysłany: 2009-12-16, 15:59   

Mam nadzieję, że to żart mediów.Boje się pomyslec co by było z Pudzianem po walce z Lesnarem i jakby ona się zakończyła o_O'

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Batman 

Wysłany: 2009-12-16, 19:08   

No tylko, że planują ją na za rok w tym czasie Mariusz napewno polepszy swoją technikę, aczkolwiek nie wiadomo czy nawet w ten czas dałby mu radę. Przypuszczam, że taka walka nigdy się nie odbędzie, napewno nie w tak krótkim czasie

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-12-16, 22:32   

Nic sobie nie planują. Lesnar jest mistrzem UFC. Do walki z nim droga daaaaleka.
A tak przy okazji:
http://demotywatory.pl/./603063/Prawdziwy-Mistrz
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Lukasz_Gda 
dura lex sed lex

Wysłany: 2009-12-16, 22:58   

ja też chcę walczyć z Lesnarem

yhym 

Wysłany: 2009-12-16, 23:06   

A ja nie rozumiem nastawienia niektorych osob. Ja doskonale wiem, ze Pudzian jak narazie jest w MMA na poziomie amatora, ze przed nim droga daleka, ze nie jest mistrzem i w ogole (chociaz zycze mu jak najlepiej), ale tak naprawde te wszystkie zestawienia z Lesnarem itp nakrecaja MEDIA. Widzialem/czytalem wiele wypowiedzi Pudziana, jak dla mnie inteligentny facet, nie stara sie robic na jakiegos kozaka, wrecz przeciwnie, podkresla ile pracy trzeba wlozyc w kazdym sporcie. W Strongmanach osiagnal wszystko, i czy ktos lubi ten sport czy nie, musi przyznac, ze wymagalo to duzo pracy. Dlatego nie rozumiem jakichs najazdow na jego osobe w stylu ze on moze meble nosic czy nie umie podrapac sie po plecach.

MMAniak 

Wysłany: 2009-12-16, 23:22   

Amatorom nie powinno się płacić tyle kasy i puszczać ich w TV :-/

yhym 

Wysłany: 2009-12-17, 01:05   

Wiec uwazasz ze nie powinien walczyc ? Ze powinien powiedziec 'Nie, nie jestem wystarczajaco dobry, nie bede walczyl' ? Jest osoba znana, medialna, dostal szanse sprawdzenia sie w nowej dyscyplinie zarabiajac przy tym sporo kasy. Powiedzmy sobie szczerze - w tym sporcie chodzi tez o biznes, a ta walka byla ewidentnie na to nastawiona, a ze jakies dzieci neo i ludzie nie znajacy w ogole sportow walki wyrobia sobie bledne mniemanie o MMA to juz nie Pudziana wina, zreszta niektorym nigdy nic nie wytlumaczysz.

Sajgon 

Wysłany: 2009-12-17, 14:26   

Mariusz Pudzianowski cytuje “Nic takiego nie mówiłem i nie sugerowałem o jakimkolwiek pojedynku Lesnara ze mną!!! Jest zbyt wcześnie aby coś takiego robić i przede mną jeszcze długa droga treningów!!! Nie jestem niczyją własnością i nikt nie ma prawa wypowiadać się w moim imieniu!!!! O tym z kim wyjdę na ring ja decyduje a nie jakaś federacja!! Jeżeli ktoś szuka promocji kosztem mojej osoby to się grubo pomylił!!! Swoją KARTĘ zawodnika ja mam w ręku,to na tyle co mam do powiedzenia !!!!

Mariusz Pudzianowski

źródło: pudzianfight.pl

Na szczęście Pudzian jeszcze nie zgłupiał i tak jak myslałem jest to wymysł ;-)

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

MMAniak 

Wysłany: 2009-12-17, 22:54   

To nie powinna być walka wieczoru, nie powinno się go tak wysoko stawiać.

yhym 

Wysłany: 2009-12-18, 00:19   

No ale to chyba akurat zalezy od organizatorow, a nie od niego.

Odpowiedz do tematu