- Szopka. Ludzie teraz będą myśleli, że tak wygląda MMA. To nieprawda - irytuje się "Goryl" w rozmowie z dziennikiem "Polska The Times", jedyny Polak, który walczy w największej obecnie organizacji MMA na świecie - UFC.
wp.pl
cd
Cytat:
Drwal nie uważa jednak, że Mariusz Pudzianowski nie ma szans na karierę w sportach walki. - On ma potencjał: siłę, szybkość, jest wielki i pobudza wyobraźnię. Jeśli będzie ciężko pracował to ma szansę pojawić się w ciekawym show - analizuje jedyny Polak w UFC.
P.S.
Dlaczego tak wielu zawodników itp. dostrzega w Pudzianowskim potencjał tylko nie ty BORUTA?
Nie twierdzę że jest on już mistrzem ale ma taką szansę i chyba powinieneś mu życzyć jak najlepiej?
Twój kolega (?) Okniński również dostrzega talent u Pudziana, czy on nie zna się na rzeczy?
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-12-15, 17:20
Anty! napisał/a:
- Szopka. Ludzie teraz będą myśleli, że tak wygląda MMA. To nieprawda - irytuje się "Goryl" w rozmowie z dziennikiem "Polska The Times", jedyny Polak, który walczy w największej obecnie organizacji MMA na świecie - UFC.
Tak prawdziwe az zasmuca
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Tak prawdziwe az zasmuca
dokładnie, teraz każdy będzie myslał że MMA to wiejska dyskoteka ;| a tak naprawde to sprawdzian nie tylko umiejętności walki ale także intelektualny, nie ma co się okłamywać pudzian jest nikim w świecie mma ;)
_________________ �Zawsze pamiętaj, że prawdziwe znaczenie budo wyraża się, kiedy miękkość zwycięża twardość, małe pokonuje wielkie.�
No tylko, że planują ją na za rok w tym czasie Mariusz napewno polepszy swoją technikę, aczkolwiek nie wiadomo czy nawet w ten czas dałby mu radę. Przypuszczam, że taka walka nigdy się nie odbędzie, napewno nie w tak krótkim czasie
A ja nie rozumiem nastawienia niektorych osob. Ja doskonale wiem, ze Pudzian jak narazie jest w MMA na poziomie amatora, ze przed nim droga daleka, ze nie jest mistrzem i w ogole (chociaz zycze mu jak najlepiej), ale tak naprawde te wszystkie zestawienia z Lesnarem itp nakrecaja MEDIA. Widzialem/czytalem wiele wypowiedzi Pudziana, jak dla mnie inteligentny facet, nie stara sie robic na jakiegos kozaka, wrecz przeciwnie, podkresla ile pracy trzeba wlozyc w kazdym sporcie. W Strongmanach osiagnal wszystko, i czy ktos lubi ten sport czy nie, musi przyznac, ze wymagalo to duzo pracy. Dlatego nie rozumiem jakichs najazdow na jego osobe w stylu ze on moze meble nosic czy nie umie podrapac sie po plecach.
Wiec uwazasz ze nie powinien walczyc ? Ze powinien powiedziec 'Nie, nie jestem wystarczajaco dobry, nie bede walczyl' ? Jest osoba znana, medialna, dostal szanse sprawdzenia sie w nowej dyscyplinie zarabiajac przy tym sporo kasy. Powiedzmy sobie szczerze - w tym sporcie chodzi tez o biznes, a ta walka byla ewidentnie na to nastawiona, a ze jakies dzieci neo i ludzie nie znajacy w ogole sportow walki wyrobia sobie bledne mniemanie o MMA to juz nie Pudziana wina, zreszta niektorym nigdy nic nie wytlumaczysz.
Mariusz Pudzianowski cytuje “Nic takiego nie mówiłem i nie sugerowałem o jakimkolwiek pojedynku Lesnara ze mną!!! Jest zbyt wcześnie aby coś takiego robić i przede mną jeszcze długa droga treningów!!! Nie jestem niczyją własnością i nikt nie ma prawa wypowiadać się w moim imieniu!!!! O tym z kim wyjdę na ring ja decyduje a nie jakaś federacja!! Jeżeli ktoś szuka promocji kosztem mojej osoby to się grubo pomylił!!! Swoją KARTĘ zawodnika ja mam w ręku,to na tyle co mam do powiedzenia !!!!
Mariusz Pudzianowski
źródło: pudzianfight.pl
Na szczęście Pudzian jeszcze nie zgłupiał i tak jak myslałem jest to wymysł
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"