Wysłany: 2009-08-05, 17:25 Pudzian podpisał kontrakt z KSW!
Jak podaje mmarocks Mariusz Pudzianowski podpisał umowę z KSW. Oznacza to że już w grudniu zobaczymy w akcji najsilniejszego człowieka na świecie. Nadchodzi nowa era MMA czyli szykują nam się 2 wielkie hity w tym roku na naszej scenie sztuk walki. Pazdziernik Gołota vs Adamek, grudzień Pudzianowski vs?? Miał być Najman ale może być ktoś inny! Ważne jest to że coś się zaczyna dziać!
wielkie wydarzenie hmm - może WIELKI ROZGŁOS bo napewno duzo osob sie bedzie sprzeczać ale poczekamy zobaczymy ja bym sie chcial dowiedziec po ile bilet beda na KSW ;>??
Mam wątpliwości. W takim wypadku zacząłby wg mnie Najman, znany z kontrowersyjnych zachowań i opierający na nich autopromocje przed ta walką. Tymczasem ponoć wg. świadków to Pudzianowski prowokował.
Na Pudelku o tym jest, kolega mi wyslal link.
Dla mnie Najman jest smieszny, w kazdym wywiadzie ewidentnie widac, ze prowokuje Pudziana, a ten spokojny chlopak sobie nie daje wejsc na glowe. Dla mnie Mariusz ulozone w glowie ma i jesli rzucil sie na Najmana to bardzo slusznie i mogl mu obic miske.
Ja też tak myślę :D Ba!Jestem tego pewien! ^^'
Pudzian sam mowil w wywiadzie, że raz naklepał jakiegoś kolesia czy kolesi bo był nie opanowany, poszedl do budy , i teraz nikogo na ulicy by nie sklepal i dodatkowo podobno chodzi z nim ochroniarz, zeby wrazie czego go uspokoic
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Z tego co wiem jak Pudzian jedzie gdzieś na dyskoteke to bierze 2 ochroniarzy, podobno równie dużych...I jak są problemy, to oni je załatwiają... Tak przynajmniej mówił w jednym z wywiadów. Gdybym ważył 140 (jeszcze tylko 40 kg) kg to ochrona raczej byłaby by mi nie potrzebna, chyba że w trójmieście