Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-02-28, 15:17
Chyba żart. Nie wydaje mi się, aby Mamed tracił czas na takiego kelnera jak Pudzian.
P.S Fajne są niektóre komentarze pod artykułem.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Nie macie nic innego do roboty jak plotki wklejac? Pudzianowski z Mamedem będą grać w piłkarzyki. Z Sylwią to się może pod Grunwaldem zmierzy, jak ta tam się wybierze. Gruchała.
To z Mamed vs Pudzian to będzie jakiś kit żeby był większy rozgłos i żeby znowu mówili o tragarzu z Polski. I jak to będą piłkarzyki to się nie zdziwię, ale stawiam na siłowanie się na rękę .
A tak w ogóle to kto czyta newsy sportowe na WP. Trzeba mieć downa, albo traktować to jako dział dowcipy.
Cytat:
Dla federacji Moosin pozyskanie dla swojej gali Pudzianowskiego byłoby wielką szansą na zaistnienie na rynku. Do tej pory Amerykanie zorganizowali tylko jedną galę MMA i rozgłos bardzo by im się przydał. Moosin zamierza też wejść na rynki w Polsce i Chinach, gdzie "Pudzian" jest bardzo popularny.
Cytat:
Pudzianowskiemu walka z Sylvią (25 zwycięstw, 6 porażek, były mistrz świata wagi ciężkiej prestiżowej federacji UFC) pozwoliłaby pokazać się na amerykańskim rynku, ale do jego walki w USA najprawdopodobniej tak szybko nie dojdzie.
A ja całe życie myślałem że UFC to Amerykańska organizacja i że większość gal MMA odbywa się w Ameryce a tu taka niespodzianka tylko 1 gala .
_________________ Jedziesz, jedziesz trzymasz gardę
rękawice pięści masz twarde jak skała
ciężka ręka ze stali szczęka
Nie cackaj się z nimi nie baw
Wysłany: 2010-02-28, 18:20
I się stało - Pudzianowski zrobił antyreklamę prawdziwym zawodnikom :( Oczywiście życzę mu wielu sukcesów bo to w końcu nasz rodak i zrobił wiele ale jakoś za nic on mi nie pasuje w MMA.