Który z podanych zawodników byłby najlepszym przeciwnikiem dla Pudziana ???
"POPEK"
41%
[ 37 ]
PAWEŁ NASTULA
14%
[ 13 ]
MAMED KHALIDOW
12%
[ 11 ]
BOB SAPP
10%
[ 9 ]
MIKE TYSON
7%
[ 7 ]
ANDRZEJ GOŁOTA
3%
[ 3 ]
PAWEŁ SLOWIŃSKI
1%
[ 1 ]
KIMBO SLICE
8%
[ 8 ]
Głosowań: 89
Wszystkich Głosów: 89
Autor
Wiadomość
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-01, 15:11
przemoxD napisał/a:
...i Twoja Stara.
HAHAHAHH :D Dobre, moim zdaniem powinien mod tą kretyńska ankietę zmienić, a walka Mamed i Pudziana hmm waga open nie jest tak zły pomysł jak obie strony by się zgodziły, ale Mamedowi to po co jak będzie miał walke o pas to po co mu się bawić w Polsce.
Boruta, mam pytanko. Napisałeś na mmarocks, że Pudzian nie jest w stanie wykorzystać w walce nawet połowy siły waszego klubowego trenera zapasów (chyba chodzi o pana Wrońskiego?) Andrzej Wroński ma około 45 lat, jest sporo lżejszy od Pudziana no i 12 lat starszy, myślisz że nie dałby mu rady w zapasach? Ok, ale na zasadach MMA to zupełnie inna bajka by mogła być, jak myślisz? Szanuje bardzo pana Andrzeja, przed długi czas interesowałem się jego karierą i wiem jak świetnym był zapaśnikiem, ale obecnie ciężko mi jest sobie wyobrazić że kładzie on Pudziana w zapasach, lub w MMA. Napisz dlaczego sądzisz tak a nie inaczej.
Wysłany: 2010-02-13, 20:48
Boruta pewnie nie wierzy, że Miras wytrenuje Pudziana "na mistrza świata" xD
Thor. Czy Ty wziąłeś po uwagę, że mówisz o najlepszym zapasniku w historii tego kraju? Cyrkowy tragarz nijak się nie ma do dwukrotnego mistrza olimpijskiego. Zawsze możesz sobie porównac z zapasniczymi umiejętnościami następnego przeciwnika Pudzianowskiego. Chyba widzisz różnicę.
Komaro. Daj Mirasowi 20 letniego Pudzianowskiego, a w dziesięć lat go tak wytrenuje. Niestety Pudzianowski już nie ma 20 lat.
Boruta, przecież napisałem że wiem kim jest Andrzej Wroński, bezsprzecznie to najwybitniejszy polski zapaśnik. Ale ma około 45 lat, no i jest sporo lżejszy od Pudziana. W zapasach to jeszcze...w MMA już niekoniecznie. Jak by twoim zdaniem mogła wyglądać taka walka w MMA w obecnej formie pana Andrzeja? Kilkanaście lat temu to nie miałbym wątpliwości kto wygra...Ale teraz.
Andrzej Wroński to postać kultowa, jeśli chodzi o zapasy. Jak pisałem wyżej, interesowałem się jego karierą od dawna, do niedawna zbierałem informacje o panu Andrzeju, mam nawet książkę (sztuki Walki...) w której jest masa materiałów o zapasach i wywiad z panem Wrońskim, swoją drogą bardzo ciekawy, jak ktoś chce to zamieszczę tutaj, wystarczy napisać. I ostatnie moje 2 pytania i w tym temacie się już nie udzielę. Z tym 15 sekund to chyba lekka przesada? Ale nie będę się kłócił, mało doświadczony jestem;) Drugie pytanie średnio związane z tematem, ale uznałem (i mój znajomy) że jesteś jedną z niewielu osób do tego...Nie wiem czy zauważyłeś na pewnym forum jedną wiadomość, chodzi o mojego znajomego który chce wyzwać (wiem, zabawnie to brzmi) na walkę "wielkiego krzykacza" Najmana. Sądzi że taki fight może mu dać rozgłoś a po drugie może udzieli "lekcji szacunku" El Testosteronowi. Mój znajomek to dosyć dobry zawodnik uderzanych, ale słabo znany w Polsce. Chłopak ma talent, ale przez wiele spraw nie dał rady zabłysnąć na ringach. Czy jakby się do Ciebie (i pana Wrońskiego) zgłosił o pomoc w kwestii pouczenia pod kątem MMA, dało by rade? Chciałby przyjechać na początek na kilka dni i potrenować z wami indywidualnie, istnieje taka możliwość? To by nastąpiło dopiero za jakieś 2-3 miesiące, ale pyta się już teraz (ma też inne obowiązki...I A poza tym dzieli jego do twojego klubu kilka godzin jazdy samochodem) Chłopak stawia sprawę dość poważnie, ale na razie się nie ujawni. Przysłał mi taką wiadomość, (żebym się zapytał) z kilka dni temu, wie że ja siedzę na forach i dlatego...On jest tak zalatany (praca) że nie ma kiedy..Jeżeli nie ma takiej możliwości to poleć inne miejsce. I co w ogóle myślisz o tym pomyśle z "Krzykaczem" ? Pozdro
Wysłany: 2010-02-13, 22:17
Thor napisał/a:
Andrzej Wroński to postać kultowa, jeśli chodzi o zapasy. Jak pisałem wyżej, interesowałem się jego karierą od dawna, do niedawna zbierałem informacje o panu Andrzeju, mam nawet książkę (sztuki Walki...) w której jest masa materiałów o zapasach i wywiad z panem Wrońskim, swoją drogą bardzo ciekawy, jak ktoś chce to zamieszczę tutaj, wystarczy napisać. I ostatnie moje 2 pytania i w tym temacie się już nie udzielę. Z tym 15 sekund to chyba lekka przesada? Ale nie będę się kłócił, mało doświadczony jestem;) Drugie pytanie średnio związane z tematem, ale uznałem (i mój znajomy) że jesteś jedną z niewielu osób do tego...Nie wiem czy zauważyłeś na pewnym forum jedną wiadomość, chodzi o mojego znajomego który chce wyzwać (wiem, zabawnie to brzmi) na walkę "wielkiego krzykacza" Najmana. Sądzi że taki fight może mu dać rozgłoś a po drugie może udzieli "lekcji szacunku" El Testosteronowi. Mój znajomek to dosyć dobry zawodnik uderzanych, ale słabo znany w Polsce. Chłopak ma talent, ale przez wiele spraw nie dał rady zabłysnąć na ringach. Czy jakby się do Ciebie (i pana Wrońskiego) zgłosił o pomoc w kwestii pouczenia pod kątem MMA, dało by rade? Chciałby przyjechać na początek na kilka dni i potrenować z wami indywidualnie, istnieje taka możliwość? To by nastąpiło dopiero za jakieś 2-3 miesiące, ale pyta się już teraz (ma też inne obowiązki...I A poza tym dzieli jego do twojego klubu kilka godzin jazdy samochodem) Chłopak stawia sprawę dość poważnie, ale na razie się nie ujawni. Przysłał mi taką wiadomość, (żebym się zapytał) z kilka dni temu, wie że ja siedzę na forach i dlatego...On jest tak zalatany (praca) że nie ma kiedy..Jeżeli nie ma takiej możliwości to poleć inne miejsce. I co w ogóle myślisz o tym pomyśle z "Krzykaczem" ? Pozdro
HAHAHAHHA niech sobie pojedzie na ALMMA albo Shooto Amatorskie i tam się wykarze i zacznie trenować przerkojowo i może potem bo nikt by jego walki nie zestawił z Nejmanem po za tym on w MMA już nigdy nie zawalczy pewnie.
Co hahaha? Widze Komaro że ciężko uniknąć głupoty w wieku 16 lat. Nie masz o czymś pojęcia to nie pisz, zresztą pytanie nie było skierowane do Ciebie! Dzięki Boruta, przekażę.
Wysłany: 2010-02-14, 10:24
Thor napisał/a:
Co hahaha? Widze Komaro że ciężko uniknąć głupoty w wieku 16 lat. Nie masz o czymś pojęcia to nie pisz, zresztą pytanie nie było skierowane do Ciebie! Dzięki Boruta, przekażę.
Głupota to jest twoja by pisać, takie rzeczy walka z Najmanem ja pier**** [*] Pozdro i przemyśl co piszesz.
Na stronie Pudziana zegar odlicza czas do walki ale konkretu nie ma żadnego co do przeciwnika.
Na pewno przez pierwsze kilka walk dostanie kelnerów, co by kura jak najdłużej znosiła złote jajka
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2010-02-28, 09:23
Ta strona nie jest przypadkiem jakimś pudelkiem boksu? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć w to co jest tam napisane...