Witam mam takie pytanie. Czym kierować się wybierając rękawice do MMA? nie chodzi mi o rozmiarówkę, tylko o to, co dobra rękawica powinna mieć. I jeszcze jedno pytanie, czy ktoś zna jakieś sklepy w Kielcach gdzie mogę kupić i PRZYMIERZYĆ rękawice bo nie chcę zamawiać w ciemno.
Mam takie samo pytanie, czym się kierować kupując rękawice? co myślicie o tych? http://allegro.pl/rekawic...1526321052.html Na razie nie mógłbym za dużo kasy wydać, więc chciałbym w miarę dobrej cenie. Z resztą nawet nie wiem czy teraz kupię, czy troszkę nie poczekam. Może mace jeszcze jakieś polecić?
rbl, manto, pro mma, hayabusa, fairtex oni maja dobre rekawice sparingowe do mma, nie tzw "hokejowki" sa grubsze od rekawic turniejowych i ciut ciensze niz rekawice bokserskie.
rbl - 100zl
Manto-140
pro mma- 190
fairtex-209
hayabusa-260
sam zamowilem rekawice treningowe manto wiec po weekendzie bede mogl dac znac jak bardzo chronia.
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.